eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 7. szombat Regina

Szeretőjét vádolják Anna Nicole Smith megölésével

Volt barátja ügyvédje azt állítja, Anna Nicole Smith haláláért szeretője, Howard K. Stern felelős. Miközben a rokonok és szeretők azon vitatkoznak, hol és hogyan temessék el, az egykori playmate bebalzsamozott holttestének állapota gyorsan romlik.

Anna Nicole Smith utolsó szeretőjét, egyben ügyvédjét azzal vádolta riválisának, Larry Birkheadnek jogi képviselője, hogy ő tehet az ex-playmate haláláról.

Debra Opri ezzel azon a bírósági tárgyaláson állt elő, melynek célja, hogy eldöntsék, hol és hogyan temetik majd el a két hete, valószínűleg gyógyszer-túladagolásban elhunyt nőt. Az ügyvédnő szerint Anna Nicole halálához az életmód vezetett, amit Howard K. Sternnel osztott meg.

A bíró, miután Stern jogásza tiltakozott a vád ellen, mindkét felet figyelmeztette: ne állítsanak olyasmit, amit nem tudnak bizonyítani.

Howard K. Stern felszólalásában annyit mondott: Anna Nicole "érzelmileg meghalt", miután fiát, Danielt holtan találták. A nő akkor idegösszeomlást kapott és néhány napra kórházba került.

Fiával akart meghalni


A nő kedvese elmondta, Anna Nicole valósággal kapaszkodott fia koporsójába. "Vigasztalhatatlan volt, csak ölelte és szorította Danielt, és azt akarta, hogy azonnal temessék el a gyermekével együtt."

Az ügyvéd azt szeretné, ha a két héttel ezelőtt elhunyt volt playmate-et a Bahamákon temetnék el, ahol élt, és ahol két temetői parcellát is lefoglalt.

Larry Birkhead azonban összefogott Anna Nicole anyjával, Virgie Arthurral, aki követeli, hogy lányát ott temessék el, ahol született: Texasban.
Küzdenek a gyerekért

Howard K. Steen és Larry Birkhead is azt állítja, ő az apja Anna Nicole öthónapos kislányának, Dannielynnek. A gyerekért "bejelentkezett" már Frederic von Anhalt, a magyar származású amerikai színésznő, Gábor Zsazsa férje is.

A kislány megszerzéséért azért harcolnak ennyien, mert Dannielyn 240 millió dolláros örökség várományosa, amiért édesanyja perben állt egykori férje, J. Howard Marshall fiával, aki azonban már szintén halott.

Szomorú bejelentés

A szeretők és családtagok csatározásának közepette az orvosszakértő betelefonált a bíróságra. Bejelentette: Anna Nicole bebalzsamozott testének állapota a vártnál gyorsabban romlik.

A hívás akkor érkezett, amikor Howard K. Stern meghallgatása folyt. A férfi hangosan felzokogott a hír hallatán.

Egy új felvétel is nyilvánosságra került Anna Nicole-ról, amit az ügyvédje készített, mikor a nő nyolc hónapos terhes volt kislányával. A filmen az egykori playmate, aki valószínűleg drogok hatása alatt állt, bohócnak sminkelve játszik egy játékbabáknak való babakocsival.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×