eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Angelina Jolie után Madonna is...

Angelina Jolie után Madonna is örökbefogadott egy afrikai kisgyereket. A pop díva szerdán érkezett meg Malawiba, ahol bejelentette: egy ezer gyerek befogadására alkalmas központtal és legalább 3 millió dollárral kívánja segíteni az afrikai ország árváit, akik közül sokan HIV-fertőzöttek, vagy AIDS-betegek.

Kormánytisztviselők szerint Madonna 12 előre kiválasztott kisfiú közül választott ki az egyéves árvát. Először állítólag egy kislányt akart örökbe fogadni, de két héttel látogatása előtt meggondolta magát.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Madonna rögtön magával viszi-e a kisfiút.

Malawi látogatásán Madonna bejelentette: legkevesebb 3 millió dollárt kíván költeni az ország árváinak megsegítését célzó programokra, és még 1 millió dollárt az ország gyermekeinek sorsát bemutató dokumentumfilmre.

A popsztár kritikusai szerint a látogatás egyszerű reklám, amely olyan hírességek jótékonysági munkáját követi, mint Angelina Jolie.

Az ezer gyermek befogadására és oktatására alkalmas központban a gyerekeket a Madonna által követett zsidó miszticizmus, a kabbala alapján kialakított tanterv szerint oktatják majd.

Címlapról ajánljuk

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×