eur:
393.84
usd:
367.91
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Rákóczi Szabadegyetem Mérlegen az Ötödik Orbán-kormány első éve című kerekasztal-beszélgetésén Sátoraljaújhelyen 2023. július 8-án.
Nyitókép: Vajda János

Gulyás Gergely visszatért

A komoly gerincműtéten átesett kancelláriaminiszter bottal jár, bízik benne, hogy nyomtalanul elmúlik minden bántalma.

A Karmelitában készült fénykép Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterről, amelyet Nagy János, Orbán Viktor miniszterelnök közvetlen munkatársa, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára tett közzé a közösségi médiában.

Ismert, Gulyás Gergely gerincműtét után lábadozik.

A HVG.hu erről szóló tudósítása azt is megjegyzi, Gulyás Gergely hosszasan lábadozott a kórházban, de már otthon gyógyul, és a jelek szerint mintha a munkához is visszatért volna már.

Gulyás Gergely öt hét után tért vissza, nyilatkozata szerint egészségügyi problémája "azonnali beavatkozást igényelt", a műtét után pedig "újra kellett tanulnia járni". A Gerincklinikán feküdt, és nem vette igénybe az állami vezetőknek járó kiemelt ellátást.

Mára - szavai szerint - minden fájdalma a múlté, bottal magabiztosan, anélkül még bizonytalanul, de tud járni, teljesen felépülhet.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?

Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?

Ismét mozgolódik a magán-nyugdíjpénztári piac, a meglévő négy szolgáltató száma lefeleződik: nyártól már csak a Budapest és a Horizont Magánnyugdíjpénztár marad. A számok azt mutatják, hogy magasabb összegre lett jogosult a megmaradt 51 ezer pénztári tag, mint az a több mint 3 millió, aki 13 éve a kilépés mellett döntött. Csakhogy a maradóknak is választaniuk kell, ha elérik a nyugdíjkorhatárt, és úgy tűnik, hacsak nem haladja meg jelentősen a pénztári járadék összege az állami nyugdíjat, érdemesebb inkább a visszalépés mellett dönteni. Mutatunk egy hüvelykujjszabályt, ami segíthet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×