eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Rákóczi Szabadegyetem Mérlegen az Ötödik Orbán-kormány első éve című kerekasztal-beszélgetésén Sátoraljaújhelyen 2023. július 8-án.
Nyitókép: Vajda János

Gulyás Gergely visszatért

A komoly gerincműtéten átesett kancelláriaminiszter bottal jár, bízik benne, hogy nyomtalanul elmúlik minden bántalma.

A Karmelitában készült fénykép Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterről, amelyet Nagy János, Orbán Viktor miniszterelnök közvetlen munkatársa, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára tett közzé a közösségi médiában.

Ismert, Gulyás Gergely gerincműtét után lábadozik.

A HVG.hu erről szóló tudósítása azt is megjegyzi, Gulyás Gergely hosszasan lábadozott a kórházban, de már otthon gyógyul, és a jelek szerint mintha a munkához is visszatért volna már.

Gulyás Gergely öt hét után tért vissza, nyilatkozata szerint egészségügyi problémája "azonnali beavatkozást igényelt", a műtét után pedig "újra kellett tanulnia járni". A Gerincklinikán feküdt, és nem vette igénybe az állami vezetőknek járó kiemelt ellátást.

Mára - szavai szerint - minden fájdalma a múlté, bottal magabiztosan, anélkül még bizonytalanul, de tud járni, teljesen felépülhet.

Címlapról ajánljuk
Kiss László: „a szegény japán ember űrtávcsöve” egy világrekorder csúcsműszer

Kiss László: „a szegény japán ember űrtávcsöve” egy világrekorder csúcsműszer

A vadonatúj földi obszervatórium számos előnye közt az egyik, hogy ezerszer olcsóbb volt a James Webb űrteleszkópnál, és az sem elhanyagolható, hogy ha elromlik, oda lehet menni megjavítani - fogalmazott Kiss László csillagász, akadémikus az InfoRádióban, bemutatva a TAO-t. Megjegyezte: persze azt ne gondolja senki, hogy a kutatók az Atacamába fognak járni, távolról, az interneten, kamerákon megy szinte minden.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×