eur:
395.32
usd:
372.3
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor
Súlyos beteg a Fradi sztárja

Súlyos beteg a Fradi sztárja

Maláriás Joseph Paintsil, a Ferencváros ghánai labdarúgója.

A támadót magas láz gyötri, maláriás. Helyi információk szerint kórházban is járt január elején, ahol kezelést és gyógyszereket kapott malária ellen és bár nem kellett befeküdnie, ágyban fekvést javasoltak neki - írta a csakfoci.hu.

A hírt megerősítette az FTC vezetője is.

"Valóban, hozzánk is eljutott a ghánai kórház írásos diagnózisa, hogy tehetséges, fiatal játékosunk, súlyos, maláriás beteg – nyilatkozta a portálnak Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója. – Többet érthetően nem szeretnék mondani, mindenesetre mihamarabbi gyógyulást kívánunk, orvosunk már felvette a kapcsolatot a ghánai kórházzal, minden segítséget megadunk."

A napokban jelentették be, hogy Paintsil marad az FTC-nél, miután a klub életbe léptette az opciós hosszabbítást. A játékos iránt érdeklődik a belga Genk is.

Paintsil csütörtökön nagy elismerést kapott: a Videoton elleni gólját választották az év találatának. A támadó ősszel az éllovas zöld-fehérek egyik legjobbja volt, hat gólt szerzett.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Brüsszelben: „ez a vörös vonal”

Az uniós migrációs és menekültügyi csomag esetében szerinte a legfontosabb kérdés, hogy azok, akik Európába akarnak jönni, maradhatnak-e az unió területén mindaddig, amíg menekültügyi kérelmüket elbírálják vagy az unió határain kívül kell várakozniuk a döntés meghozataláig.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

A tegnapi meredek amerikai lefordulást követően a rossz hangulat átragadt Európára is, nagy esést láthattunk ma a kontinens piacain, ebben a kedvezőtlen nemzetközi miliőben a magyar tőzsde is lefordult, a BUX közel 3 százalékos mínuszban zárt, a blue chipek közül pedig az OTP teljesített legrosszabbul. Az amerikai tőzsdéken vegyes mozgásokat hozott a keddi nap: csak a Dow tudott pluszban zárni. Részvénypiaci témákkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×