eur:
394.05
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Pixabay

Mocorognak a magyarok, érdeklődnek a szállások után

Április-májusra ugyan még nincs foglalás a Szállás.hu rendszerében, augusztus iránt viszont már van érdeklődés.

A portál szinte minden partnere rugalmas feltételeket vezetett be, így például előleg nélkül foglalhatók, lemondhatók, átfoglalhatók a szállások. A szakemberek azt javasolják azonban, hogy

az utazást tervezők inkább olyan típusú szálláshelyeket keressenek, ahol elszigetelten, önmagát ellátva üdülhet a vendég.

Ezek az úgynevezett "Robinson" típusú szálláshelyek jellemzően a településektől messzebb eső önálló házak, erdei apartmanok.

Szigetvári József, a Szallas.hu-csoport vezérigazgatója elmondta: bár a jelenlegi helyzetben ők is az otthonmaradást támogatják, az augusztusi és őszi időszak már kedvező lehet az utazók számára.

Úgy látja, hogy a járvány okozta válság után szélesebb vendégkört kell kiszolgálniuk a szállásoknak, de a növekvő keresletet valószínűleg kevesebb szállásadó fogja kiszolgálni, ugyanis a cégvezető szerint nem minden szálláshely nyit majd ki újra.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×