eur:
394.12
usd:
370.25
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
Veszélybe került Shane Tusup milliós fizetése

Veszélybe került Shane Tusup milliós fizetése

Hosszú Katinka férjének havi nettó egymillió forintos javadalmazás veszélybe kerülhet, ha a jövőben nem ő lesz felesége edzője.

„Csak Te tudhatod, mit akarsz, ezt senki nem tudja helyetted eldönteni...” – írta hétfőn Hosszú Katinka az közösségi oldalán, ám momentán létezik ennél húsbavágóbb téma is a Hosszú–Tusup-sagában – írja a Magyar Idők.

Ugyanis február elsején lépnek hatályba a 2018-as évre szóló fizetések a kiemelt edzői programban (KEP) helyet kapó szakembereknek. 2017-ben Shane Tusup havi nettó egymillió forint javadalmazásban részesült, ám mindez veszélybe kerül, ha a jövőben nem ő lesz felesége edzője.

A KEP edzőinek járó javadalmazásra a sportági szakszövetség tesz javaslatot a sportállamtitkárságnak, s ezt a javaslatot a Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Edzők Társasága véleményezi, tehát ezeknek a szervezeteknek van beleszólása a kiemelt edzői fizetések odaítélésébe és nagyságába. Mindez azt is jelenti, hogy a Magyar Úszószövetségnek záros határidőn belül tisztáznia kell Hosszú Katinkával, hogy ki lesz az edzője.

Hétfő este egy felvétel tanúsága szerint együtt távoztak a Duna Arénából, mosolyogva, de nem egy autóba ültek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×