eur:
393.31
usd:
367.84
bux:
67167.93
2024. április 26. péntek Ervin
Hosszú Katinka rejtélyes üzenete

Hosszú Katinka rejtélyes üzenete

A háromszoros olimpiai bajnok először tett közzé a tőle megszokott szöveges üzenetet azóta, hogy kiderült, válságban van kapcsolata edző-férjével, Shane Tusuppal.

"Csak Te tudhatod, mit akarsz, ezt senki nem tudja majd helyetted eldönteni..." - írta Hosszú Katinka közösségi oldalán egy edzésen készült kép mellé.

Ezzel üzenhetett Shane Tusupnak, akivel decemberben romlott meg a kapcsolata. 

Hosszú Katinka több hete nem tett közzé semmit, aztán múlt héten egy reggeli futásról készült képpel jelezte, hogy újra edzésbe állt.

A pár december végén közölte, hogy házasságuk válságba került. Shane Tusup azóta szinte mindegyik nap posztol valamit, legtöbbször pozitív gondolatokat, motivációs idézeteket.

A Blikk információi szerint az úszó nem akar már együtt dolgozni férjével, és már másfél hónapja elköltözött közös albérletükből.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×