eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Mick Schumacher, a Haas német versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Belga Nagydíjának otthont adó spa-francorchampsi pályán tartott sajtótájékoztatón 2021. augusztus 26-án. A futamot augusztus 29-én rendezik.
Nyitókép: MTI/AP/Xpbimages.com

Menthetetlen Mick Schumacher és társa kapcsolata – videó

Nyikita Mazepin a rajt után ráhúzta csapattársára az autót. A német nem hiszi, hogy meg tudják beszélni az esetet az orosszal.

Mick Schumacher úgy gondolja, annyira elmérgesedett a viszony csapattársával, hogy azt már nem lehet helyrehozni. Megint összebalhéztak Nyikita Mazepinnel. A Forma-1-es Holland Nagydíjon elsősorban Max Verstappenre figyelt a világ, de egy visszajátszás erejéig láthattuk, ahogy egy alkalommal Nyikita Mazepin nem túl tisztességes, ám annál veszélyesebb módon védekezett Mick Schumacherrel szemben. A Haas két pilótája már az időmérő után is egymásnak feszült, de maradt a futamra is a feszültségből – írja a vezess.hu.

Mindez a rajt után csúcsosodott ki. Mazepin elment Schumacher mellett, aki azonban visszaelőzte volna őt a célegyenesben. Az orosz az utolsó pillanatokban a német elé kormányozta autóját, aki így majdnem elvitt egy bóját a bokszbejáratnál, ráadásul majdnem mindkét Haast lenullázták ezzel.

„Megint volt egy kis összejövetel a csapattársammal valamiért, amit nem értek” – mondta az esetről Schumacher a futamot követően. – „Úgy tűnik, hogy ez már csak ilyen.”

Amikor arról kérdezték, hogy vajon meg tudják-e beszélni az esetet Mazepinnel, Schumacher csak annyit mondott: „Nem, nem hiszem, hogy őszinte legyek.”

„Úgy tűnik, hogy bármilyen áron, de előttem akar lenni. Ez rendben van, nincs ezzel semmi gondom. De ha eljutunk egy olyan pontra, ahol nagyon agresszívan védekezünk egy csapattárs ellen, ahol nem nyerünk semmit, az nem helyes hozzáállás” – idézi a lap a Forma-2 tavalyi bajnokát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×