eur:
394.67
usd:
372.15
bux:
0
2024. április 16. kedd Csongor
Gelsenkirchen, 2018. szeptember 2.Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője a Schalke 04 elleni bajnoki találkozón Gelsenkirchenben 2018. szeptember 2-án. A Hertha BSC 2-0-ra győzött. (MTI/EPA/Friedemann Vogel)
Nyitókép: MTI/EPA/Friedemann Vogel

Dárdai Pál megszólalt a lemondásáról és a visszatéréséről is

Egyelőre szabadságon van, a szerződése szerint július elsejéig - kezdte az interjút a Hertha egykori vezetőedzője.

Azzal kapcsolatban, hogy lapértesülések szerint a neve felmerült a váratlanul gyorsan távozó Jürgen Klinsmann utódjának keresésekor, a Nemzeti Sportnak elmondta: az elmúlt napokban nem keresték fel a Herthától. "A nyárig fizetett szabadságon vagyok, július elsején kell munkára jelentkeznem, a szerződésemben az áll, hogy az U17-es csapatot veszem át. Addig élem a hétköznapi emberek életét – nem úgy, mint az elmúlt húsz évben. Természetesen figyelemmel követem az eseményeket, kimegyek az utánpótláscsapatok meccseire, időnként az edzéseire is, egyelőre ennyi a kapcsolatom a Herthával, nem több."

Hozzátette: megtisztelő, hogy az ő újbóli kinevezését javasolta a klubvezetésnek Erich Beer, a Hertha BSC legendás labdarúgója.

Dárdai Pál meglepődött Klinsmann lemondásán, hiszen november óta alig néhány hónap telt el. Az igazságot kevesen tudhatják, és ő nincs köztük - nyilatkozta.

Nincs akkora baj a Herthával, mint sokan hiszik

- nyilatkozta. A csapatot nem félti, és arra is emlékeztetett, hogy az igazoltatott sztárok csapatba illesztése sem megy egyik napról a másikra.

Most lettem apa

- mondta magánéletével kapcsolatban a szakember, hozzátéve: ezt úgy érti, hogy most van ideje a családdal foglalkozni. "Ennyit még nem vittem a gyerekeket iskolába, edzésre, bárhová, mint az elmúlt hónapokban. Régen elmentem otthonról kora reggel, és késő este estem haza. Most futok, bevásárolok, a feleségemmel főzök. Marci fiam szerdán töltötte be a tizennyolcat, még gluténmentes tortát is sütöttem neki."

Sokkal több meccset néz meg, mint amikor edző volt,

mert akkor csak azokra kapcsolt oda, amelyekre muszáj volt. "A Hertha-öregfiúkba is hívtak, én, bolond lementem, rá is fáztam. A füves pályát még bírta a többször műtött bokám, a műfüvest már nem, a legutóbbi alkalom után tíz napig jószerével járni sem tudtam. Nem véletlenül minősítettek rokkantnyugdíjasnak…".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Elszabadulhat a bika az arany piacán

Elszabadulhat a bika az arany piacán

A Citigroup elemzői szerint az arany ára a következő 18 hónapban elérheti az unciánkénti 3000 dollárt, az előttünk álló ralit többek között a várható amerikai kamatcsökkentések táplálhatják, miközben a keresletet a központi bankok és kínai fogyasztók felőli aranyétvágy, valamint az aranyfedezetű alapokba történő beáramlás is erősíti - írta meg a Bloomberg.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×