eur:
393.84
usd:
367.8
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Instagram/Shane Tusup

Mindent kiprésel Shane Tusup új tanítványából is

A 15 éves Bujdosó Zsombor a jövő péntektől vasárnapig tartó budapesti világkupaversenyen összes férfiszámába be van nevezve.

A Bors vette észre, hogy a jövő heti, Duna Arénában zajló úszó világkupaforduló alkalmával Bujdosó Zsombor minden számba be lett nevezve. A dolog extra különlegessége, hogy a 15 éves tehetség edzője a Hosszú Katinkával most hosszú hónapok után talán először találkozó korábbi edző és férj, Shane Tusup.

A magyar úszónőt három olimpiai aranyig vezető edző nem mond le tehát jól bevált módszeréről, a sorozatterhelésről, Bujdosó Zsombor így 16 számban indul a Duna Arénában.

A papíron a Dunaharasztihoz tartozó fiatal úszó vezetőedzője, Lőrinczi György a Borsnak elmondta: "Hogy bírja-e a tehertételt, azt meglátjuk. De ahogyan Zsombit ismerem, nem ijed meg a feladattól."

A magyar labdarúgó-válogatott korábbi csapatorvosa is megszólal az összeállításban, szerinte Bujdosó Zsombor javát szolgálja a terhelés, amely során méréseket fognak végezni a fiatal sportolón, a számok pedig segiítik optimalizálni a további idősszak lehetőségeit.

Közben az a hír futott be a Magyar Úszó Szövetséghez, hogy Shane Tusup maga nem is jön hivatalosan Budapestre. Az értesülés az olasz szövetségtől származik, ám ettől még nem lehet kizárni, hogy Shane csak "altat" - kombinál a lap. Bujdosó Zsomborral együtt azonban biztosan itt lesz Földházi Dávid és Ilaria Cusinato, akiket szintén Shane Tusup készít fel. A vegyesúszásban remeklő hölgy egyébként szintén 16 számos lesz Budapesten.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×