INFORÁDIÓ 
2020. január 21. kedd
Ágnes

shane tusup

videóblog

sötét ló

úszás

berlin

világkupa

szilágyi liliána

Shane Tusup, Hosszú Katinka férje és edzője a 100 méteres mellúszás döntőjében az úszók 12. rövidpályás országos bajnokságán a százhalombattai Kiss László uszodában 2015. november 12-én.

Fény derült Shane Tusup nagy titkára - videó

Infostart
Újabb cikkünk a témában:

A "Sötét ló" videóblog egy pillanatában bemutatkozik telefonon Pavel nevű, vélhetően jó kapcsolatokkal rendelkező barátjának, így kiderül nevének helyes kiejtési módja.

Logisztikai okokból nincs még meg Shane Tusup olaszországi edzői engedélye, Hosszú Katinkával történt válása után ugyanis nem igazán foglalkozott ezzel, az események - vagyis hogy újra úszóedzőként dolgozik - pedig csak nemrég gyorsultak fel, és alakult ki úszócsapata az olasz Ilaria Cusinatóval, illetve a magyar Földházi Dáviddal és Bujdosó Zsomborral, legutóbb pedig Szilágyi Liliánával kiegészítve.

A berlini FINA-világkupaversenyen viszont hiába jelent meg a napokban olasz és magyar válogatott úszókkal, kérték a papírjait, amikkeel az uszodában edzői jogait gyakorolhatja, együtt lehet sportolóival a fontos pillanatokban, azokat nem tudta felmutatni, ami miatt nagyon el volt keseredve - derül ki Shane Tusup videóblog-sorozatának legutóbbi epizódjából.

A FINA-adminisztráció dolgát Shane Tusup videója szerint nem könnyíti meg, hogy két nemzet úszói is hozzá tartoznak, de arról nem derül ki semmi, hogy miért nem mondjuk magyar válogatott úszó edzőjeként jelentkezett Berlinben.

Az viszont igen, hogy kell ejteni a Shane Tusup nevet. Ez a videó 8 perc 40 másodpercnél kezdődő telefonálós részéből kiderül.

Még az is, hogy Ilaria Cusinato a napokban ünnepelte 20. születésnapját, amire ajándékba egy kiskutyát kapott a klubtól. Továbbá kiderül Szilágyi Liliána motivációja is Shane Tusuppal kapcsolatban:

nagyon érdekelte a magyar úszónőt az, ahogy inspirál egy sportolót.

Megszólal a Tusup mellett dolgozó gyúró is, aki szerint igazságtalanul bánik a média az edzővel; a felülmotivált Shane Tusup szerinte az adott pillanatban teljesen érthető, viszont ezáltal balhésnak látja őt a külvilág, miközben az emberi arca senkit nem érdekel.

Nyitókép: MTI/Kovács Anikó
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018