eur:
393.11
usd:
367.78
bux:
67042.09
2024. április 26. péntek Ervin
Felipe Massa: nincs esély Michael Schumacher felépülésére

Felipe Massa: nincs esély Michael Schumacher felépülésére

Michael Schumacher egykori csapattársa és közeli barátja a Nemzeti Sportnak adott interjúban azt mondta, többet tud a síbalesete után nyilvánosság elől eltűnő hétszeres világbajnokról, de nem osztja meg a nyilvánossággal, és nem hisz abban, hogy Schumacher még egészséges lesz.

Felipe Massa a barcelona Forma-1-es Spanyol Nagydíjon adott interjút a Nemzeti Sportnak, és elmondta, hogyan tért vissza a nyugdíjas életből ismét a versenyzéshez. A Williamsnél most egy fiatal társa van, Lance Stroll, és hasonló a kapcsolatuk, mint amikor Massa odakerült Michael Schumacher mellé a Ferrarinál.

"Még szinte gyerek voltam, és árgus szemekkel figyeltem, amit Michael csinált. Lenyűgöző belegondolni, mennyit tanultam tőle, és mennyit fejlődtem mellette" - mondta Massa, és megjegyezte, a hétszeres világbajnoknak fantasztikus személyisége és kisugárzása volt, a brazil pilóta Lionel Messiéhez vagy Cristiano Ronaldóéhoz hasonlította. Mint mondta, közeli barátságba kerültek, de csak azok tudták jól érezni magukat vele, akik megértették az összetett személyiségét. 

Schumacher 2013-as síbalesetéről azt mondta, borzasztó szomorú, ami vele történt. "A versenyzés világában évtizedekig közvetlen életveszélyben volt, aztán jön ez a hülye baleset... Nehezen emésztem meg a történteket, nagyon szomorú vagyok, de próbálom úgy megőrizni az emlékeimben, amilyen a baleset előtt volt" - mondta Massa.

Arra viszont nem lát esélyt csaknem három és fél év után, hogy Schumacher felépül, és egészségesen visszatér.

"Nagyon súlyos a helyzete. Persze reménykedem, de

az idő múlásával már nehéz igazán hinni benne, hogy valaha is ugyanolyan lesz, mint volt

- mondta az egykori csapattárs, és hozzátette: - Többet tudok, mint mások, de nem tisztem ezt megosztani a nyilvánossággal."

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Szép csendben egy új háborúba csúszott Európa, amit még nem veszített el

Szép csendben egy új háborúba csúszott Európa, amit még nem veszített el

Uniós szintű ellenintézkedéseket javasolnak a kínai „Övezet és Út” kezdeményezéssel (BRI), valamint Oroszország terjeszkedésével szemben. Az Európai Bizottság számára készült jelentés szerint Kína a BRI révén növeli gazdasági és geopolitikai befolyását, valamint azt szorgalmazzák, hogy az EU-nak aktívabb és stratégiai megközelítést kell alkalmaznia nemzetközi partnerségeit illetően, ha diverzifikálni akarja ellátási láncait és kezelni akarja az olyan kihívásokat, mint a klímaválság által kiváltott migráció. A szerencse az, hogy az EU még nem veszítette el teljesen a titkos gazdasági háborút, ráadásul több pénzt sem kell elköltenie, csak uniós szintű összefogásra van szükség.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×