eur:
393.85
usd:
365.09
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Törőcsik Mari Galileo Galilei szerepében Bertolt Brecht Galilei élete című drámájának fotóspróbáján a Nemzeti Színházban 2016. március 18-án. A színdarabot március 20-án mutatják be Zsótér Sándor rendezésében.
Nyitókép: MTI Fotó: Kallos Bea

Törőcsik Mari nagy visszatérésre készül

Mindent megtesz a Nemzet Színésze, hogy ismét kedvenc színházában lehessen.

Törőcsik Mari egészségi állapota évek óta ingadozik, de a Ripostnak adott interjú szerint most remek állapotban van, ebben jelentős szerepet játszik a tavaszi időjárás, a sok napsütés.

"Az utóbbi napokban tényleg nagyon rosszul éreztem magam, ahogy mindig, ha beborul, esik és hideg van. Nehezemre esett a beszéd és a levegővétel is. Mondanom sem kell, hogy a hangulatom sem volt éppen rózsás, de mára ez megváltozott. Amikor felébredtem és láttam, hogy süt a nap, máris jókedvem lett és nem is szédelgek. Szóval ma betartom az orvos utasítását és sétálni fogok a jó meleg napsütésben” - mondta Törőcsik Mari, és azt is elárulta, hogy szíve szerint elindulna Budapestre, hogy ellátogasson a Nemzeti Színházba, de orvosai egyelőre nem tanácsolják neki, hogy hosszabb utakra vállalkozzon.

„Jó lenne újra érezni a színházi légkört, de ezzel még egy ideig várnom kell. Mindent megteszek, hogy felerősödjek annyira, hogy elmehessek a Nemzetibe, ha csak néhány órára is” - mondta Törőcsik Mari. A Nemzet Színészére hamarosan újabb rutinvizsgálatok és kezelések várnak a szombathelyi Markusovszky Kórházban, ahová havonta kell befeküdnie néhány napra.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×