eur:
392.39
usd:
365.58
bux:
66811.15
2024. április 26. péntek Ervin
Zenés, hangszeres programok várják a gyerekeket a hétvégén

Zenés, hangszeres programok várják a gyerekeket a hétvégén

A hétvégén a Múzeumok Éjszakája mellett is számos izgalmas program várja a családokat. A szentendrei Skanzen vasárnap egész napos programokkal várja a kicsiket, zár a Gyereksziget, a Várkert bazárban pedig több száz hangszert próbálhatnak ki a gyerekek.

Utolsó hétvégéjéhez érkezett a hajógyári Gyereksziget.

Lesz Mini Manó tanoda, táncra tánc, társasjáték-mánia és tudományos játékok a Csodák palotája sátrában – és természetesen számos koncert: szombaton a Hahó együttes, valamint Korpás Éva és zenekara játszik, vasárnap Gryllus Vilmos, a CzutorBorsók és a Rutkai Bori Banda zenél.

Szombat estig tart a Várkert bazárban a Cseh Tamás Program Hangszert a kézbe! elnevezésű rendezvénye,

amelyen az interaktív hangszerkiállítás mellett több száz hangszert – köztük gitárokat, basszusgitárokat, dobokat, billentyűsöket, illetve házistúdió-eszközöket – próbálhatnak ki a gyerekek. A nap folyamán lesz örömzenélés, rögtönzött ritmusok vagy éppen kreatív dalszövegeken keresztül ismerkedhetnek a gyerekek a zenélés örömével.

Zenés, hangszeres programok várják a gyerekeket a hétvégén

A szentendrei Skanzen vasárnap a legifjabb korosztályt várja változatos programokkal.

Ezen a napon a szokottnál több helyszínre látogathatnak el a gyerekek: lesz festőudvar, lehet készíteni koszorút, legyezőt, de még kaleidoszkópot is.

Bartha Tóni Bábszínháza játszik a gyerekeknek, a muzsikáról pedig a Kaláka együttes gondoskodik. A gyerekek próbára tehetik ügyességüket a Csodák Palotájának logikai játékain, és részt vehetnek a Mákszem és Gubó túrán is, a Felföldi mezőváros tájegységben pedig bekapcsolódhatnak a vásári forgatagba.

Tizedik alkalommal rendezik meg a családi és nyílt napot a Budaörsi úti Petőfi laktanyában szombaton. A rendezvényre haditechnikai, zenekari és mazsorettbemutatóval készülnek. Lesz légpuska-lövészet, repülőgép-szimulátor és rengeteg gyerekfoglalkozás.

Szombaton nyílik a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér mellett az új Aeropark.

A múzeum történelmi repülőgépei tavasszal költöztek az új kiállítóhelyre. Most meg lehet nézni a magyar repüléstörténet meghatározó típusait a Ferihegyi 2-es terminálra vezető felüljáró szomszédságában.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×