eur:
380.11
usd:
353.02
bux:
58669.83
2023. december 11. hétfő Árpád
Nyitókép: Twitter/OSINTdefender

Dróntámadás érte Moszkvát - videók

A károkról a polgármester számolt be. Hajnalban Kijevet is drónok vették célba.

Moszkvában több épület kisebb károkat szenvedett dróntámadás következtében - közölte kedd reggel Szergej Szobjanyin polgármester a Telegram-csatornáján. Az írta, hogy a mentőszolgálatok a helyszínen vannak, komolyabb sérülés nem történt.

A TASZSZ és a RIA Novosztyi hírügynökség szerint a Lenin sugárúton és a Profszojuznaja utcában ért találat egy egy-egy lakóépületet. Utóbbi helyen három lépcsőházból evakuálják a lakókat.

Az RBK gazdasági napilap szerint Új Moszkva egyik toronyházának 25. szintjén is kitörtek az ablakok, feltehetően hasonló okokból. Andrej Vorobjov, Moszkva megye kormányzója közölte, hogy a légvédelem több drónt lelőtt a régióban.

Ismét drónokkal támadta az orosz hadsereg Kijevet hétfő este

Legalább egy ember meghalt, többen megsebesültek - közölte Vitalij Klicsko polgármester.

A főváros déli részén, a Holoszijivszkij kerületben egy többemeletes épületet találtak el. Egy ember meghalt, egy idős nőt kórházba szállítottak, két áldozatot a helyszínen elláttak - közölte a Telegram üzenetküldő alkalmazáson.

A város polgári és katonai közigazgatása szerint húsz embert menekítettek ki az érintett épületből. A legfelső két emelet megsemmisült, a romok alatt emberek lehetnek - közölték szintén a Telegramon.

Az éjszaka Kijevben, a középső Cserkaszi megyében, a kirovohradi, a mikolajivi és a déli Herszon területen is megszólaltak a légvédelmi szirénák.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.11. hétfő, 18:00
Bendarzsevszkij Anton
az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány szakmai igazgatója, a posztszovjet térség szakértője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×