eur:
393.34
usd:
368.04
bux:
65940.02
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: Twitter/OSINTdefender

Dróntámadás érte Moszkvát - videók

A károkról a polgármester számolt be. Hajnalban Kijevet is drónok vették célba.

Moszkvában több épület kisebb károkat szenvedett dróntámadás következtében - közölte kedd reggel Szergej Szobjanyin polgármester a Telegram-csatornáján. Az írta, hogy a mentőszolgálatok a helyszínen vannak, komolyabb sérülés nem történt.

A TASZSZ és a RIA Novosztyi hírügynökség szerint a Lenin sugárúton és a Profszojuznaja utcában ért találat egy egy-egy lakóépületet. Utóbbi helyen három lépcsőházból evakuálják a lakókat.

Az RBK gazdasági napilap szerint Új Moszkva egyik toronyházának 25. szintjén is kitörtek az ablakok, feltehetően hasonló okokból. Andrej Vorobjov, Moszkva megye kormányzója közölte, hogy a légvédelem több drónt lelőtt a régióban.

Ismét drónokkal támadta az orosz hadsereg Kijevet hétfő este

Legalább egy ember meghalt, többen megsebesültek - közölte Vitalij Klicsko polgármester.

A főváros déli részén, a Holoszijivszkij kerületben egy többemeletes épületet találtak el. Egy ember meghalt, egy idős nőt kórházba szállítottak, két áldozatot a helyszínen elláttak - közölte a Telegram üzenetküldő alkalmazáson.

A város polgári és katonai közigazgatása szerint húsz embert menekítettek ki az érintett épületből. A legfelső két emelet megsemmisült, a romok alatt emberek lehetnek - közölték szintén a Telegramon.

Az éjszaka Kijevben, a középső Cserkaszi megyében, a kirovohradi, a mikolajivi és a déli Herszon területen is megszólaltak a légvédelmi szirénák.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×