eur:
392.82
usd:
368.08
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Blenheim, 2018. július 13.Theresa May brit miniszterelnök fogadja Donald Trump amerikai elnököt a blenheimi kastélyban adott vacsora előtt, 2018. július 12-én. (MTI/EPA/Daily Telegraph pool/Geoff Pugh)
Nyitókép: Geoff Pugh (MTI/EPA/Daily Telegraph)

Kiderült, mi volt Trump brutális javaslata

A brit miniszterelnök szerint az amerikai elnök azt javasolta neki, hogy a brit EU-tagság megszűnésének feltételeiről szóló tárgyalások helyett perelje be az EU-t.

Donald Trump, aki kétnapos hivatalos látogatást tett az Egyesült Királyságban, a látogatás végén Theresa May kormányfővel tartott közös pénteki sajtóértekezletén úgy fogalmazott, hogy a kétoldalú tárgyalásokon előállt May számára egy javaslattal az EU-val szembeni magatartásról, de azt a brit miniszterelnök "túlságosan keménynek, talán brutálisnak is" találta.

Theresa May, aki a BBC televízió vasárnapi politikai magazinműsorának vendége volt, arra a kérdésre, hogy mi volt ez a "brutális javaslat", felfedte: Trump azt ajánlotta neki, hogy ne tárgyaljon tovább az EU-val, hanem perelje be az uniót.

May nem tért ki arra, hogy Trump szerint Londonnak milyen címen kellene beperelnie az Európai Uniót, de kijelentette, hogy Nagy-Britannia folytatja a tárgyalásokat az EU-val.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×