eur:
388.7
usd:
361.69
bux:
68900.51
2024. május 8. szerda Mihály

A miniszter megcsalhatja a feleségét, a rendőr nem

A brit rendőrség nem indított nyomozást John Prescott kormányfő-helyettes félrelépési ügyében. A vizsgálatot egy nyugalmazott rendőr kérte, aki szerint egy volt kollégáját hasonló ügyért bocsátották el, míg John Prescott a hivatalában maradhatott.

Még mindig borzolja a kedélyeket a brit miniszterelnök-helyettes afférja. John Prescott a napokban ismerte be, hogy két éven keresztül szexuális viszonyt folytatott a titkárnőjével hivatalában.

Ezúttal egy nyugalmazott rendőr nyújtott be panaszt, azt állítva, hogy hasonló vétségért egy kollégáját a közelmúltban elbocsátották. A brit rendőrség azonban úgy vélte, John Prescott ügyében "nem lenne helyénvaló" vizsgálatot folytatni.

A 61 éves, a skóciai Glasgow közelében élő Alistair Watson a döntést a brit emberek arculcsapásának nevezte.

A nyugdíjas rendőr elmondta: 67 éves kollégáját elbocsátották és 200 órai közmunkára kötelezték, amiért munkaidőben szexuális viszonyt folytatott 43 éves kolléganőjével.

Címlapról ajánljuk
A hidegháború óta eltelt idő legveszélyesebb nyara jön
Kis-Benedek József az Arénában

"A hidegháború óta eltelt idő legveszélyesebb nyara jön"

Az InfoRádió Aréna című műsorában Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár arról is beszélt, hogy meglátása szerint a közel-keleti konfliktus esetében nagyobb az eszkaláció veszélye, mint Ukrajnából. Szerinte szinte lehetetlen kiszűrni azt, hogy Rafah városában ki a Hamász harcosa és ki nem az, emiatt is lassú az ottani helyzet megoldása és rosszat sejtet az izraeli sietség.

Érkezik a kínai elnök, óriási lezárások jönnek – itt vannak a részletek

Mutatjuk, melyik fővárosi útvonalakon mikor kell jelentős korlátozásra számítani.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×