eur:
392.19
usd:
366.71
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Bodrogai Ferenc lett az Év üzletembere

Bodrogai Ferenc, a Forest Papír Kft. tulajdonosa és ügyvezető igazgatója lett Az év üzletembere. Az Ernst and Young által alapított elismerést immár hetedik alkalommal adták át.

A tegnapi gálaesten a Példakép-díjat Tóth József Péter, a Lipóti Pékség tulajdonosa, ügyvezető igazgatója, a Merész újító-elismerést pedig Matheidesz Réka, a Wasárnapi Művész Piac alapítója, ügyvezető igazgatója vehette át. A Jövő ígérete-díjat Perger Péter, NetPincér.hu alapítója, ügyvezetője kapta. Havas István, az Ernst and Young magyarországi vezérigazgatója azt emelte ki, hogy a 2009-es pályázatok között nagy számban találtak a hazai kis- és közepes vállalati szektort képviselő, valódi magyar márkákat és újításokat. Az év üzletembere díjat korábban Gerendai Károly, Jaksity György, Bojár Gábor, Demján Sándor, Kürti Sándor és Csányi Sándor vehette át.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Pattannak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Pattannak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezett itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések vannak a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentettek. A magyar piacon az OTP-re figyeltek elsősorban a befektetők, ma tartotta közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mondott Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×