eur:
392.25
usd:
366.78
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Kiderülhet, volt-e fia Orson Wellesnek

Hajlandó DNS-vizsgálatnak alávetni magát Michael Lindsay-Hogg, akit - a nagy hasonlóság miatt - sokan Orson Welles fiának tartanak.

A korábban ugyancsak filmezéssel foglalkozó Michael Lindsay-Hogg azért döntött úgy, hogy vállalja a vizsgálatot, mert egy Orson Wellesről szóló új életrajzi kötetben ismét felmerült, hogy az 1985-ben elhunyt színész-rendező fia lehet.

A kötet szerzője a legendás híresség első gyermeke, Chris Welles Feder, aki úgy nyilatkozott: "Pompás lenne, ha kiderülne, hogy Michael a féltestvérem. Mindig együtt játszottunk a Santa Monica-i tengerparton, ő volt a kedvenc pajtásom."

Arról, hogy a korábban a Beatlesről is több filmet forgatott Lindsay-Hogg hajlandó alávetni magát a DNS-vizsgálatnak, a brit The Observer című lap számolt be. A filmes édesanyja egyébként Geraldine Fitzgerald ír színésznő, aki Laurence Olivier partnere volt az Üvöltő szelekben.

A pletyka szerint Orson Wellesnek akkor kezdődött viszonya Fitzgeralddal, amikor már Chris Welles Feder édesanyjának, az ugyancsak színésznő Virginia Nicholsnak volt a férje. A két család egy darabig igen szoros kapcsolatot ápolt, szomszédos házban élt.

"Úgy emlékszem, senki sem tudta biztosan, hogy Orson volt-e Michael apja. Az anyám azt mondta, maga Geraldine Fitzgerald sem" - mondta Chris Welles Feder, akinek apai ágról még két lánytestvére van a színész második feleségétől, Rita Hayworh-től és Paola Moritól.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 17:23
×
×
×
×