INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 28. hétfő
Vencel

sebastian kurz

2020.07.20. 14:11

Több résztvevő szerint haladást értek el az EU-csúcson

Három nap alkudozás után haladás – de még így sem kizárható a kudarc. Így jellemezték a Covid-19-járvány utáni gazdasági talpra állásról és a költségvetésről szóló uniós csúcsot. A déli államok fukarkodással vádolják az északiakat, miközben a holland kormányfő a jogállamiság kérdéséhez akarta kötni a támogatásokat.
2020.07.08. 20:30

Kurz: a veszélyt még nem sikerült elhárítani

Ausztria könnyebben túljutott a koronavírus-járvány okozta válságon, mint más országok, ugyanakkor tisztában kell lenni azzal, hogy a veszélyt még nem sikerült elhárítani - jelentette ki az osztrák kancellár.
2020.06.24. 12:23

Ausztria újabb könnyítéseket vezet be

Tovább csökkent Sebastian Kurz kancellár szerint a koronavírus jelentette kockázat, ezért több lépcsőben lazítanak az eddigi korlátozásokon.
2020.05.21. 19:01

Üzent a turistáknak az osztrák kancellár

Ausztria maximális biztonságot és maximális szórakozási lehetőségeket kínál a nyári szabadság eltöltéséhez a belföldi turistáknak, valamint azoknak a külföldieknek, akik a járványhelyzet szempontjából szintén biztonságos országokból érkeznek - jelentette ki Sebastian Kurz kancellár csütörtökön Bécsben egy sajtótájékoztatón.
2020.05.07. 21:25

Ausztria már a határnyitást tervezgeti

Ausztria érdeke, hogy megnyissák a határokat azon országok irányába, ahol ellenőrzés alatt tudták tartani a koronavírus-járványt - jelentette ki Sebastian Kurz kancellár, miután részt vett a járvánnyal szembeni küzdelemben sikeresnek tartott országok kormányfőinek második nemzetközi videókonferenciáján.
2020.03.25. 19:04

Ausztriában meghaladja az ötezret a fertőzöttek száma

Ausztriában az egészségügyi minisztérium jelentése szerint szerda délutánra 5.560-ra nőtt a koronavírussal fertőzött betegek száma; ez az előző napi adathoz képest csaknem 18 százalékos növekedést jelent. A halottak száma 31-re emelkedett.
2020.03.24. 15:26

Ausztriában kétezerből hatszáz teszt mutat fertőzést

Az adatok függvényében dől el, mikor lehet visszavonni az új koronavírus miatt Ausztriában bevezetett óvintézkedéseket – mondta keddi bécsi sajtótájékoztatóján Sebastian Kurz kancellár, miután beszámolt a koronavírus-fertőzés terjedésének mértékéről, illetve a szükséges teendőkről.
2020.03.20. 14:26

Még jó ideig maradnak a drákói intézkedések Ausztriában

Az osztrák kancellár szerint eredményesek a koronavírus terjedésével szembeni óvintézkedések, ezért meghosszabbítják azokat, és nem enyhítenek: akár több mint egymillió forintnyi euróba is fájhat például az egy méteres távolság be nem tartása.
2020.02.03. 18:09

Uniós költségvetés: összezárnak a nettó befizetők

Nagy kihívás, és mindenkitől kompromisszumkészséget igényel az Európai Unió (EU) következő hétéves költségvetésének összeállítása, a nettó befizetők pedig szorosan együttműködnek az ügyben - mondta Angela Merkel német kancellár hétfőn Berlinben a Németországhoz hasonlóan nettó befizető Ausztria kormányfőjével, Sebastian Kurz-cal folytatott tárgyalása után.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018