INFORÁDIÓ 
2020. április 10. péntek
Zsolt

otthon

2020.03.01. 19:06

Az egészséges öregkor mindenki gazdasági érdeke

Gazdasági érdeke a társadalomnak, hogy az idős emberek minél tovább élhessenek saját otthonukban, hiszen így tovább fizetnek például a közművek és a gyógyszerek után. Erre hívta fel a figyelmet az InfoRádió Családi hét című műsorában Sárközy Erika szociológus, a CédrusNet program fejlesztője és vezetője, aki Kecskeméten időslátogatói mintaprogramot hozott létre.
2019.09.14. 20:34

Az otthonunk még meghatározóbb, mint azt gondoltuk

Az otthoni tér az, ahol a családtagok és a lakótársak a legtöbbet érintkeznek, így nem meglepő, hogy lakásunk vagy házunk kialakítása nagyban meghatározza emberi kapcsolatainkat.
2017.11.13. 16:04

Van jó taktika a dráguló lakáspiacon

Csak kisebb és rosszabb állapotú lakásra elég a többség pénze az ingatlanpiacon megfigyelhető drágulás miatt – derül ki az Otthontérkép felméréséből. Mester Nándor vezető elemző elmondta, most jóval kisebb eséllyel találhatunk egy 15 millió forint körüli vagy annál olcsóbb lakást, mint egy évvel korábban.
2017.03.09. 09:48

Egy hónapig is a falak között senyvedhetnek az otthonba vitt gyermekek

Az ombudsmani hivatal szerint sérti a gyermek alapvető jogait az, hogy akár 28 nap is eltelhet a szabadságtól való megfosztás és a bíróság nevelési felügyeletről szóló határozatának meghozatala között. Ezért az ombudsman tavaly márciusban felkérte az emberi erőforrások miniszterét, hogy készítse elő a gyermekvédelmi törvény módosítását. Ez azonban a Magyar Nemzet információi szerint a mai napig nem történt meg.
2017.01.05. 08:44

Szivárognak vissza szétlőtt otthonaikba az aleppóiak

Ezrek kezdtek visszatérni a korábban felkelők uralta kelet-aleppói városnegyedekben szétlőtt otthonaikba, dacára a fagyos időjárásnak és a "minden képzeletet felülmúló" háborús pusztításoknak - mondta Szajjad Malik, az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának (UNHCR) Szíriáért felelős képviselője a Reutersnek adott helyszíni interjújában.
2016.09.17. 20:00

Ha látnánk, miből készül, nem ennénk meg!

Életünk hosszát és minőségét jelentősen befolyásolja, hogy hogyan táplálkozunk. A szakemberek azt javasolják, hogy minél kevesebb feldolgozott élelmiszert fogyasszunk.
2016.07.18. 12:01

Felfüggesztett hűtőgépcsere

A forrás kimerülése miatt felfüggesztették a nyugat-dunántúli régióban az államilag támogatott hűtőgép- és fagyasztócsere-programot. Reggel 9 óráig több mint háromezer nyugdíjas és nagycsaládos jelentkezett.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018