INFORÁDIÓ
2022. november 29. kedd
Taksony

népszámlálás

2022.11.24. 09:10

Vukovich Gabriella: a népszámlálás nehezén túl vagyunk, most jön a pótösszeírás

Nagyon sikeres volt a népszámlálás online szakasza, összesen hétmillió személyi kérdőív érkezett be – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Vukovich Gabriella, a Központi Statisztikai Hivatal elnöke. A műsorban arról is szó esett, hogy hosszabb idő, amíg átállnak teljesen az adminisztratív forrásokból származó adatokra.
2022.10.18. 18:28

Új szakaszába lép a népszámlálás csütörtökön – íme a legfontosabbak

A Központi Statisztikai Hivatal október 19-e délelőttig hosszabbította meg a 2022-es népszámlálás online kitöltési szakaszát. Október 20-tól azonban már számlálóbiztosok keresik fel azokat a háztartásokat, ahonnan nem érkeztek be online a kérdőívek. A részletekről Rövid Irént, a KSH szóvivőjét kérdeztük.
2022.10.16. 19:29

Még több világbanki forrás Ukrajnának? - a nap hírei

Magyarország támogatja, hogy több világbanki forrás jusson Ukrajnának-mondta Washingtonban a pénzügyminiszter. Hétfőtől számlálóbiztosok keresik fel azokat a háztartásokat, amelyekből nem érkeztek be online a népszámlálási kérdőívek. Egy évvel meghosszabbította a püspöki szinódust Ferenc pápa. Az InfoRádió legfontosabb vasárnapi hírei.
2022.10.14. 13:34

Hamarosan zárul a népszámlás online szakasza – még nem késő kitölteni

Október 16-án éjfélkor véget ér a népszámlálás online önkitöltési szakasza, addig azonban a belepes.nepszamlalas2022.hu oldalon keresztül mindenki önállóan is megválaszolhatja a kérdéseket. Az adatszolgáltatást nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni, aki lemarad, október 17-től már csak a számlálóbiztosok segítségével töltheti ki a kérdőívet.
2022.10.05. 15:40

Népszámlálási kérdezz-felelek Vukovich Gabriellával, a KSH elnökével

Hány szakasza van itthon az adatfelvételnek? Hogyan biztosítják az adatok anonimitását? Hogyan igényelhető kód az online kitöltéshez, ha eddig nem kaptuk meg a kódot? Miért van összefüggés egy mozgólépcső kialakítása és az egészségi állapottal kapcsolatos kérdés megválaszolása között? Miért nem kell többször személyes népszámlálást tartani? – ezekre a népszámlálással kapcsolatos kérdésekre is válaszolt Vukovich Gabriella, a Központi Statisztikai Hivatal elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában.
2022.10.03. 17:41

Tart a népszámlálás, online már kitölthető a kérdőív

Kisebb fennakadásokkal, de szombaton megkezdődött a 2022-es népszámlálás. A részvétel kötelező, a kérdőíveket az interneten október 16-ig lehet kitölteni, ezt követően számlálóbiztosok keresik fel azokat a háztartásokat, amelyekből nem érkezett be online kérdőív.
×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018