INFORÁDIÓ
2021. szeptember 21. kedd
Máté, Mirella

magyar orvosi kamara

2021.07.03. 07:30

Másfél éves elmaradásban az egészségügy a járvány után

Minimum 4-5 hónap, mire helyreáll a magyar egészségügy a koronavírus után, de csak akkor, ha nem következik be közben újabb koronavírus-hullám – mondta el az InfoRádióban Lénárd Rita, a Magyar Orvosi Kamara alelnöke.
2021.03.10. 18:11

Kincses Gyula: hitelbe aggódni, ez egy kellemes népszokás Magyarországon

Előre félünk valamitől, amiről nem tudjuk pontosan, hogy mi. Lássuk meg, hogyan működik – mondta az új egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló törvényről Kincses Gyula, a Magyar Orvosi Kamara elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában, de beszélt a régi sérelmek orvoslásáról, a magánellátás szerepéről és arról is, hogy miért jó, ha bérfesztültség van az ágazatban.
2021.02.06. 17:46

Tisztázta véleményét az orosz és a kínai vakcináról a Magyar Orvosi Kamara elnöke

Szentiványi Mátyás, az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) főigazgatója azt ígérte Kincses Gyuláéknak, hogy mire megkezdődik az orosz és a kínai vakcina magyarországi felhasználása, addigra nyilvános lesz az alkalmazási előirat, a betegtájékoztató és az engedélyezéssel kapcsolatos dokumentáció is.
2020.11.30. 19:45

Jelentős előrelépéseket és további problémás pontokat látnak az orvosok és a rezidensek

A gyorsan elfogadott egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló törvényhez képest előrelépéseket tartalmaz az azt módosító kormányrendelet, amely a Magyar Orvosi Kamara több lényeges javaslatát is magában foglalja - mondta az InfoRádiónak Kincses Gyula, a testület elnöke, aki szerint a kormány több érdemi kérést figyelmen kívül hagyott. A Magyar Rezidens Szövetség ugyancsak örül több intézkedésnek, ugyanakkor úgy látják, az új szabályozás korlátozza az orvosok mozgásterét, így lesznek olyanok is, akiknek a magasabb bér sem lesz elég vonzó.
2020.10.05. 22:09

Elfogadták az orvosi kamara összes módosító javaslatát

A kormány javaslatára a Magyar Orvosi Kamara összes, törvényi szinten kezelendő módosító javaslatát elfogadta a parlament törvényalkotási bizottsága hétfő esti ülésén - nyilatkozta Gulyás Gergely, a Miniszterelnökség vezetője.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018