INFORÁDIÓ
2021. február 24. szerda
Mátyás

liberális

2020.01.10. 19:15

Dübörög a brexit Boris Johnsonnal - de merre?

A brit parlamenti képviselők több mint három évvel az EU-ból való kilépésről szóló népszavazás után, megszavazták az úgynevezett brexittörvényt, szentesítettve, hogy a szigetország a hónap végén távozzon az EU-ból, és meginduljon az átmeneti időszak, melynek során Brüsszel és London kidolgozza az új kétoldalú viszony alapjait.
2018.10.09. 10:43

Liberálisok: változás nem lesz, ha az ellenzék szétaprózódik

A Magyar Liberális Párt a tavaszi európai parlamenti választáson önállóan szeretne indulni, de nem zárkózik el az ellenzéki együttműködéstől – nyilatkozta Fodor Gábor, a párt elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. Az önkormányzati választáson nehéz lesz az összefogás más ellenzéki párt képviselőivel, ugyanis sok településen nincs meg erre a kompromisszumkészség – mondta Bősz Anett, a párt ügyvivője.
2018.10.03. 13:56

Újra Szabadai Viktort választották a Liberálisok budapesti vezetőjévé

A Magyar Liberális Párt Fővárosi Választmánya a budapesti elnökség tagjává választotta Boruzs András újpesti elnököt és pártigazgatót, Gergely Bence LIFT-elnököt, Matlák Gábor ügyvédet és civil jogvédőt, valamint Vékás Sándor önkormányzati képviselőt.
2018.04.25. 14:08

Közös ellenzéki listát szorgalmaznak a Liberálisok

A Liberálisok közös ellenzéki listát szeretnének állítani a jövő májusban esedékes európai parlamenti választáson. A párt elnökhelyettese azt is bejelentette: a május 9-i Európa napon uniós zászlót akarnak kitenni a Parlament elé.
2018.01.10. 18:55

A tanyákon élőkért aggódik a Magyar Liberális Párt

A Magyar Liberális Párt elfogadhatatlannak tartja, hogy a kormány év végén, számos más értelmetlen cél mellett, 2,2 milliárd forintot szánt egy kisvárdai termálvizes lórehabilitációs központ létrehozására, miközben a Tanyafejlesztési Programra idén ennek az összegnek alig több mint a felét szánta a Vidékfejlesztési Minisztérium.
2017.12.21. 05:26

Újabb ellenzéki együttműködés, íme a céljuk

Választási szövetség létrehozásának szándékáról írt alá nyilatkozatot a Modern Magyarország Mozgalom, a Színes Magyarország Párt, a Magyar Liberális Párt, a Szabad Választók Pártja és a Demokraták Pártja.
2016.11.04. 16:00

Gyurcsány elküldte a Liberálisokat a tárgyalásokról

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnökének vétója miatt el kellett hagyniuk a Liberálisoknak az ellenzéki együttműködésről szóló tárgyalást. A Liberálisok ügyvivője szerint a DK elnöke eljátszotta a széleskörű baloldali összefogás lehetőségét. A DK nem kívánta kommentálni az esetet. Az LMP ismét elhibázott lépésnek tartja a sikertelennek bizonyult baloldali összefogást.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018