INFORÁDIÓ 
2021. január 28. csütörtök
Karola, Károly

levél

2020.12.22. 15:50

Az összeomlás szélére sodródtak a szlovákiai kórházak

Drámai hangvételű nyílt levelet fogalmazott meg a szlovák tisztifőorvos, melyben leírja, hogy az összeomlás szélére sodródtak a szlovákiai kórházak. Peter Pellegrini korábbi miniszterelnök szerint az ilyen levelek azért születnek, mert a kormány elpazarolta a nyarat, a járvánnyal egyáltalán nem foglalkozott, a második hullámra való felkészülést pedig büntetendő módon elhanyagolta.
2020.12.10. 12:39

Újítást vezet be a Posta

Elektronikus kézbesítési visszaigazolást vezetnek be a belföldi tértivevényes leveleknél 2021. január elsejétől - közölte a Magyar Posta.
2020.11.08. 12:24

Áder János is levelet írt Joe Bidennek

Gratulált Áder János köztársasági elnök Joe Biden megválasztott amerikai elnöknek. Levelében arra hívta fel a figyelmet, hogy a történelmi magyar-amerikai kapcsolatok közös értékekre épülnek: a két nemzet hagyományos szabadságvágyára és a demokrácia melletti elkötelezettségére. Magyarország a két országot összefűző baráti kapcsolatokat a jövőben tovább kívánja erősíteni - írta a magyar államfő.
2020.11.08. 11:22

Orbán Viktor levelet küldött Joe Bidennek

Gratuláló levelet küldött Orbán Viktor miniszterelnök Joe Bidennek - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke vasárnap délelőtt.
2020.09.10. 16:42

Orbán Viktor válaszolt Karácsony Gergely levelére

A dolgok mostani állása szerint az operatív törzs nem látja szükségét annak, hogy Budapesten külön, speciális, az országos szabályoktól eltérő és annál szigorúbb intézkedéseket léptessen életbe - írta Orbán Viktor miniszterelnök a főpolgármesternek címzett csütörtöki válaszlevelében.
2020.07.02. 14:15

Ragályi Elemér a Színművészeti átalakításáról: velük, és nem nélkülük

Ismert magyar művészek – színészek, rendezők, írók – nyílt levélben tiltakoznak a Színház- és Filmművészeti Egyetem működésének átszervezése ellen. Értékes, bár feltételezhetően nem hibátlan intézményről van szó, ezért az aláírók azt kérik, hogy ne hagyják ki őket az átalakításból – nyilatkozta az InfoRádiónak Ragályi Elemér. A Kossuth- és Balázs Béla-díjas operatőr – a levél szerzője – úgy véli, hogy baráti hangú és kompromisszumkész levelet fogalmazott.
2020.05.04. 17:40

Bocsánatkérést vár Orbán Viktor

A Magyarország ellen zajló példátlan támadásról és dezinformációs kampányról, valamint az ezek alaptalanságát kimondó európai bizottsági állásfoglalásokról írt levelet Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke az Európai Néppárthoz (EPP) tartozó valamennyi párt elnökének - közölte Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.
2020.04.22. 06:52

Újabb alapot hozna létre Brüsszel a válság kezelésére

Az Európai Unió tagországainak közösen, összehangolt ütemtervet kell készíteniük a koronavírus-járvány okán bevezetett rendkívüli intézkedések megszüntetésére, úgy hogy az csökkentse a gazdaságra és a társadalomra leselkedő negatív következményeket és áttételes hatásokat - jelentette ki Charles Michel, az Európai Tanács elnöke az uniós tagállamok vezetőinek írt levelében.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018