INFORÁDIÓ
2023. március 22. szerda
Beáta, Izolda

jegyautomata

2021.12.08. 13:27

Már félszáz új automatát állított hadrendbe a MÁV

2021 novemberében megkezdődött az új jegykiadó automaták tömeges telepítése. A projekt várhatóan 2022 júliusáig fejeződik be, és a budapesti főpályaudvarokon, az elővárosi állomásokon, valamint megállóhelyeken 375 új berendezést fog biztosítani. Az 50 új készülékből 24 a Budapest–Székesfehérvár vonalra került, csaknem ugyanennyit pedig a Nyugati pályaudvar utasai vehetnek igénybe. A telepítés következő szakasza a tervek szerint januártól a Budapest–Esztergom vonalon folytatódik.
2021.12.01. 14:07

Modernizál a BKK, aminek több tucat jegykiadó automata esik áldozatául

Fejlesztik és optimalizálják a Budapesti Közlekedési Központ jegy- és bérletkiadó automatáinak hálózatát, amelynek üzemeltetését a Senso Media Zrt. veszi át a T-Systems Magyarország Zrt.-től; az automaták számát a következő hetekben csökkentik a fővárosban – mondta el a BKK vezérigazgatója szerdán online háttérbeszélgetésen.
2021.08.17. 17:44

A digitális vonaljeggyel is megpróbálkozik a BKK

A közeljövőben kevesebb lesz a jegyautomata a BKK megállóiban. Az InfoRádió azt is megtudta, hogy év végére már nemcsak bérletet, hanem vonaljegyet is lehet vásárolni az internetes felületeken.
2021.08.04. 13:22

Változások a BKK jegy- és bérletkiadó automatáinál

A készülékek működését korszerűsítik, a vásárlók szokásaihoz igazítják – írja a közleményében a közlekedési központ. A korszerűsítés mentén a BKK mintegy 15 százalékkal csökkenti is majd a berendezések számát a fővárosban. Vitézy Dávid bevételkieséstől tart.
2020.03.27. 14:36

Közbeszerzést von vissza a járvány miatt a BKK

A koronavírus-járvány okozta rendkívüli helyzet miatt ellehetetlenült a jegyautomaták üzemeltetéséről és fejlesztéséről szóló közbeszerzés határidőre történő, jogszerű lebonyolítása, ezért azt visszavonják.
×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018