INFORÁDIÓ 
2020. június 4. csütörtök
Bulcsú

indián

2019.01.22. 18:25

Mindenkit sokkolt a videó, de manipulálták - nézze meg!

Hihetünk-e a villámgyorsan terjedő, úgynevezett vírus-videóknak? Ez a kérdés merül fel a hétvége soros amerikai botránya nyomán: felháborodást váltott ki, amikor konzervatív fehér fiatalokat azzal vádoltak meg, hogy gúnyolódva körbevettek egy indián aktivistát. Később előkerült videók megkérdőjelezték ezt a narratívát.
2018.01.10. 05:15

Fontos felfedezés: itt zajlott az ősi politikai élet

Politikai ceremóniákhoz használt több mint 1500 éves helyiségeket tártak fel a régészek Peru északnyugati részének sivatagos partján: ilyen termeket eddig csupán a mocsika indiánok által készített ábrákon láttak a kutatók.
2017.11.12. 07:37

Indiánok érkeztek Németországba - fotók

Az idei ENSZ-klímakonferenciát a Fidzsi-szigeteki Köztársaság elnököli, a szigeteken azonban gyakorlati okokból, és a hatalmas költségek miatt, nem tarthatták meg a rendezvényt. Ezért lett a helyszín a németországi Bonn, ahol az ENSZ klímaváltozási ügynöksége székel.
2017.01.11. 17:45

Ki a felelős a sziú indiánok súlyos alkoholizmusáért?

Minden bizonnyal továbbra is árusíthatnak majd alkoholt az a parányi nebraskai településen, amely nagymértékű alkoholkereskedelmével az oglala-sziú törzs vezetői szerint hozzájárul a közeli indián rezervátum lakóinak súlyos alkoholizmusához.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018