INFORÁDIÓ 
2020. június 2. kedd
Anita, Kármen

egyenjogúság

2020.03.07. 12:07

Kampány indult a bérkiegyenlítésért

Egy éven belül kiderülhet - többek között a Fővárosi Önkormányzatnál, a BKK-nál vagy épp a Sparnál -, hogy mekkora a férfi és női fizetések közötti eltérés az azonos munkakörökben dolgozóknál. Több hazai szervezet is csatlakozott az Amnesty International nőnapi kampányához.
2019.10.09. 18:40

Csoda Iránban: nőket is beengednek egy futballmeccsre

Csütörtökön labdarúgó-világbajnoki selejtezőt vív egymással az ázsiai zóna 3. fordulójában, a C-csoportban Irán és Kambodzsa válogatottja. A hír önmagában aligha váltana ki világszerte érdeklődést. Az tette érdekessé a mérkőzést, hogy hosszú évtizedek után, 1981 óta először mehetnek be nagyobb számban hölgyek is szurkolni a teheráni stadionba.
2017.12.07. 21:46

Orbán Viktor: tanulni kell a Nyugat hibájából

Magyarországnak tanulnia kell a Nyugat hibájából, mert bizonyos kultúrák összekeveredése nem magasabb rendű életet fog hozni, hanem visszavet egy sokkal rosszabb minőségű társadalom irányába, ezért ezt meg kell akadályozni, és most még van rá mód - hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök a csütörtökön az Echo Tv-ben sugárzott interjúban.
2017.02.21. 04:16

Perelhetik Hollywoodot a hölgyek

Akár perekkel is számolhatnak a hollywoodi filmstúdiók a női rendezők diszkriminációja miatt, a Foglakoztatási Esélyegyenlőség Bizottsága (EEOC) ugyanis nem hagyja annyiban, hogy tavaly csupán a kasszasikerek 7 százalékának volt női rendezője.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018