INFORÁDIÓ
2021. április 16. péntek
Csongor

ajánlás

2020.12.16. 10:31

Itt az első itthoni enyhítés

Feloldották a bentlakásos szociális intézményekben a látogatási tilalmat – szigorú keretek között. Frissítés: az operatív törzs tájékoztatóján elhangzott, hogy még érvényben van a látogatási tilalom, ebben a kérdésben hamarosan rendelkezést adnak ki az intézményeknek.
2020.12.13. 07:40

Karácsonyi ölelés: nem ajánlott, de van, hogy muszáj

Ne ölelgessük egymást karácsonykor! – áll az Egészségügyi Világszervezet ajánlásában. Az InfoRádió által megszólaltatott klinikai szakpszichológus azonban arra figyelmeztet, nemcsak a biológiai, hanem a lelki egészségre is ügyelni kellene.
2020.04.23. 16:32

Fontos ajánlások az iskolai távoktatáshoz mindenkinek

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat mint az Európai Unió Safer Internet Programjának a konzorciumvezetője fontos ajánlásokat és irányelveket fogalmazott meg a távoktatási program minden résztvevőjének: diákoknak, szülőknek, pedagógusoknak és a kormányzatnak is.
2020.02.04. 10:41

Koronavírus: megjelentek a WHO ajánlásai magyarul

Miközben Kínában egy nap alatt 64 ember halálát okozta a járvány, Európában nincsenek halálos áldozatok, Kínán kívül ketten hunytak el a fertőzöttek közül. A WHO egyszerű tanácsok megfogadását ajánlja.
2018.09.07. 19:59

Nem adott ajánlást a CDU és a CSU

A német Kereszténydemokrata Unió (CDU) és bajor testvérpártja, a Keresztényszociális Unió (CSU) nem ad ajánlást európai parlamenti (EP-) képviselőinek arra, hogy miként szavazzanak a jogállamiság magyarországi helyzetéről szóló, úgynevezett Sargentini-jelentésről - jelezték pénteken Berlinben a pártszövetség német szövetségi parlamenti (Bundestag-) képviselőcsoportjának vezetői.
2018.09.05. 18:31

Ajánlásokat készítettek a közpénzből finanszírozott beruházásokra

Az úgynevezett beruházási kódexet az építőipar szakmai szervezetei állították össze azért, hogy a beruházások a tervezett határidőn és költségkereten belül, a tervezett minőségben készüljenek el. Reményeik szerint ez lehet a beruházási törvény szakmai alapja.
2018.03.28. 16:28

Pálffy Ilona: elrettentő büntetéseket kellene kiszabni

Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda (NVI) elnöke szerint a felgyorsított büntetetőeljárásokon keresztül, a megfelelő büntetésekkel lehetne megakadályozni az ajánlásokkal kapcsolatos visszaéléseket.
2018.03.14. 10:09

Választási csalás miatt emeltek vádat

A vád szerinti bűncselekmények a 2014-es országgyűlési képviselő választásokkal kapcsolatosak. Az ügynek összesen 18 vádlottja van, köztük a hamis ajánlásokat is felhasználó egyéni választókerületi jelöltek, valamint az őket ebben segítő személyek.
2018.03.08. 10:37

Új banki regulát alkotott az MNB

Hatályba lépett a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ajánlása a banki termékértékesítők javadalmazásáról, amely megakadályozná, hogy a közvetítők a fogyasztói igények helyett a saját profitérdeküknek megfelelően kínáljanak termékeket.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018