eur:
394.95
usd:
363.48
bux:
65450.33
2024. március 19. kedd Bánk, József
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Vaddisznókoca malacaival egy szórón a Pilisi Parkerdő Zrt. Valkói Erdészetének területén.
Nyitókép: MTI Fotó: Kovács Attila

Vaddisznócsalád támadt egy férfire Budapesten, halál lett a vége

Egy férfi saját kertjében engedte ki kutyáját amikor hat vaddisznóval találkoztak. Két megtermett állat támadt rájuk. A gazdáját védő németjuhász elpusztult.

A támadás még december 28-án történt, az Álladvédőrség szerint egy esti időpontban. Mint írták, a férfi egy budapesti családi ház udvarán engedi ki az udvarra a kutyáját, ő is kiment, ekkor támadtak rájuk a vaddisznók.

Az volt a baj, hogy a csorda 4 kismalacból és két felnőtt állatból állt. Az esetről a poszt alapján a Bors számolt be, amely leírja, hogy a kutyával 5 perc alatt végeztek, és a férfi is megsebesült.

Az állatvédők szerint olyan területeken, ahol a környéket emberek és állatok is lakják, és közös területen osztoznak, nem ritka, hogy vadállatok is megjelennek, akik sokszor akár veszélyesek is lehetnek. Főleg akkor számíthatunk rájuk, hogyha kint etetjük állatainkat. A vaddisznó pedig nem a legbarátságosabb beszélgetőpartner, pláne, ha kölykei vannak – állapították meg.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Soha nem látott vagyon füstölt el a magyarok bankszámláiról, de végre van, aminek örülhetünk

Soha nem látott vagyon füstölt el a magyarok bankszámláiról, de végre van, aminek örülhetünk

Ugyan a tavalyi utolsó negyedévben végre nem nőtt tovább a sikeres csalások értéke az előző negydévhez képest, ám éves alapon még így is duplázást láthattunk. 2023-ban egyetlen év alatt 23,2 milliárd forintnyi sikeres visszaélés történt a nem kártyás elektronikus pénzforgalomban. A digitális pénzforgalom naposabb oldalát tekintve az látszik, hogy a mobilfizetések gyorsan terjednek, a kártyákkal már kétszer többet fizetünk, mint amennyi készpénzt veszünk fel velük, és a fizetési kérelmek száma is nagyot emelkedett. A hazai pénzforgalom legfontosabb trendjeiről júniusi Financial IT konferenciánkon részletesen is szó lesz.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×