eur:
385.87
usd:
354.86
bux:
68302.81
2024. május 21. kedd Konstantin

Nem vonult börtönbe a veronai buszbaleset okozója Magyarországon

A Bors információi szerint nem vonult börtönbe Magyarországon a veronai buszbaleset felelőse. A lap azt állítja: vagy még nem hívták be, vagy egészségi okokból halasztást kért és kapott, de az is lehetséges, hogy úgy döntött, nem igényli, hogy itthon vonuljon rácsok mögé.

Tavaly októberben ítélték el hat év letöltendő börtönbüntetésre a veronai buszbaleset sofőrjét V. Jánost. Az olasz törvények szerint fél évvel a határozat után meg kell kezdeni a büntetés letöltését. A Bors arról írt: a Békéscsabán élő sofőrről a városban azt beszélik, hogy már megkezdte büntetése letöltését, de ha ez igaz is, biztosan nem itthon.

A lap munkatársai otthonában is keresték a volt sofőrt, de csak az élettárásval tudtak beszélni. A hölgy csupán annnyit mondott:

- János nincs itthon!

A cikk szerint miután megkérdezték, hogy az elítélt vajon bevonult-e a börtönbe, a tudósítás szerint a nő indulatossá vált.

A Bors arról is írt, hogy miután több szomszéddal is beszéltek, hogy a férfit már régóta nem látták, pedig korábban „sokat mászkált az utcán”. Az egyik hölgy viszont arról számolt be, hogy néhány nappal ezelőtt még beszélt két szót a férfival, aki „nagyon meggyötörtnek tűnt”.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×