eur:
393.02
usd:
366.91
bux:
66799.54
2024. április 26. péntek Ervin

Újra lecsapott a legendás amerikai ékszertolvaj

Ismét lecsapott Doris Payne, a legendás amerikai ékszertolvaj: az immár 85 éves nő ezúttal egy atlantai luxusáruházból lopott nagy értékben fülbevalót.

Doris Payne 690 dollár értékben emelt el egy pár Christian Dior fülbevalót - közölte az AJC.com helyi honlap kedden.

Letartóztatása után kiderült, hogy Észak-Karolinában is körözik, ahol egy 32 ezer dollár értékű eljegyzési gyűrűt lopott el. Végül Payne-t óvadék ellenében szabadlábra helyezték.

Az idős nő több mint hatvan év alatt kisebb-nagyobb lopásokkal vált híres-hírhedté. Nemcsak az Egyesült Államokban, hanem Európában is gyakran emelt el ékszereket és drágaköveket, emiatt többször került börtönbe.

2013-ban dokumentumfilm készült The Life and Crimes of Doris Payne (Doris Payne élete és bűntettei) címmel. "Nem volt olyan nap, hogy elmentem volna lopni és ne szereztem volna meg, amit akartam" - mondta el Payne a filmben.

Az ékszertolvajról hamarosan mozifilmet is forgatnak Halle Berry közreműködésével.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Reagál az OTP Csányi Sándor szavaira

Reagál az OTP Csányi Sándor szavaira

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek. A magyar piacon az OTP-re figyelhetnek elsősorban a befektetők, ma tartja közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mond Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×