Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Nem reménytelen Harry herceg helyzete

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Ismerősei szerint komolyan elgondolkodott Harry herceg barátnője, aki a napokban adta ki Károly brit trónörökös fiának útját. Chelsy Davy első felindulása után állítólag most már kissé elnézőbben vélekedik a herceg viselkedéséről.

Harry herceggel a héten telefonon szakított barátnője, aki szeptemberben még azért választotta a Leedsi Egyetemet, hogy minél közelebb legyen a szerelméhez.

Barátai szerint azonban a szőke zimbabwei szépségnek elege lett a herceg állandó ivászataiból, életstílusából - és főleg abból, hogy Harry nem volt hajlandó elkötelezni magát.

Az utolsó cseppet a pohárban egy titokzatos hölgytől kapott sms-üzenetek jelentették, a lány ezután kiadta a herceg útját.

A 22 éves Chelsy Davy könnyek között hívta fel bátyját Zimbabwében, akivel közölte, hogy hazatér. Testvére azonban meggyőzte arról, hogy maradjon, hiszen ha hazatér, nehezebb visszafordítani az eseményeket.

Ráadásul a nem éppen szerzetesi életmódjáról ismert Harry herceg is minden követ megmozgatott, hogy visszaszerezze barátnőjét. Megkérte például Chelsy barátnőjét, hogy próbálja megpuhítani a lányt.

A herceg egy barátja korábban ironikusnak nevezte, hogy a kapcsolat nagyszerűen működött, míg Chelsy és Harry a világ két végén élt, most viszont, hogy 360 kilométerre voltak egymástól, a szerelemnek gyorsan vége lett.

Egy másik szerint Chelsy már megbánta, hogy Nagy-Britanniába jött tanulni. "Utálja az itteni időjárást, kevés barátja van, és most még Harryt is elveszítette."