eur:
393.04
usd:
366.24
bux:
66865.68
2024. április 26. péntek Ervin

Modern Hamupipőkék

Két brit lányt az amerikai hatóságok mentettek meg mostohaanyjuktól, aki állítólag 13 éven át rabszolgaként tartotta őket az Egyesült Államokban. Jasmine és Holly Lloyd a rendőröknek azt mondták: "anyjuk" rendszeresen verte, éjjel-nappal dolgoztatta őket, nem járhattak iskolába és nem is barátkozhattak senkivel.

Mercedes Farquharson, az "anya", aki a Megváltónak hiszi magát, jelenleg szökésben van, és valószínűleg Spanyolországban bujkál. A nőt gyermekbántalmazással és a lányok rabszolgasorban tartásával vádolják.

Farquharson még a '90-es években Londonban vette magához a lányokat, mert valódi anyjuk nem törődött velük. A nő a lányokkal Nagy-Britanniából először Spanyolországba, majd az Egyesült Államokba költözött.

A 22 éves Jasmine-t, a 18 éves Holly-t, és Farquharson 15 éves örökbefogadott lányát azután mentették ki észak-karolinai otthonukból, hogy a szomszédok értesítették a hatóságokat.

John Young, az illetékes seriff-hivatal munkatársa szerint Farquharson napi 20 órát dolgoztatta a lányokat megfelelő élelem és bármiféle iskoláztatás nélkül. A lányok szerint 12, illetve 7 éves koruktól dolgoztatta és rendszeresen - pálcával, bambuszvesszővel, kutyapórázzal - verte őket.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×