eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Koronavírusban elhunyt a DK dunaújvárosi önkormányzati képviselője

Utassy Éva haláláról pártja tájékoztatott.

Azt írták, a 68 éves képviselő személyében csupaszív, lelkes, nagyszerű barátot veszítettek, aki szívvel-lélekkel szolgálta városa polgárait és a Demokratikus Koalíciót. Idősügyi tanácsnokként sok helyi polgár problémáját oldotta meg. Csodás közösségi emberként mindig mindenki számíthatott rá.

Utassy Éva 2019 októberében az ellenzék közös jelöltjeként került be a dunaújvárosi képviselő-testületbe, a Fejér megyei város 2. választókörzetben nyert. Politikustársai is gyászolják, haláláról Dunaújváros polgármestere is megemlékezett az alábbi bejegyzéssel.

Nehéz most bármit is mondani. Nem egy képviselőtársamat, hanem egy barátot, frakciónk, közösségünk édesanyját...

Közzétette: Pintér Tamás2021. április 21., szerda

A Demokratikus Koalíció az elmúlt időszakban több, koronavírus-betegség miatti gyászhírről is kénytelen volt beszámolni. Áprilisban elhunyt Kerezsán László, a párt pilisi önkormányzati képviselője, míg március végén Penz András kistarcsai önkormányzati képviselő hunyt el. Halálával kapcsolatban a Magyar Nemzet azt írta, februárban megkapta az értesítést a koronavírus elleni védőoltás időpontjáról és helyéről, ám ő visszautasította a felkínált kínai Sinopharm-vakcinát, ezért lehetséges, hogy saját pártja, a Demokratikus Koalíció felelőtlen kampánya okozta a halálát.

Március közepén a tatai képviselő-testületben dolgozó Gyűrüs Károly halt meg a járvány miatt.

November óta az ellenzék összes vezetője kampányolt valamilyen formában a keleti oltások ellen, sőt, januárban még parlamenti beadványt is készítettek az ügyben, majd áprilisban közzétettek egy, az oltások felvételére buzdító videót - a nyilatkozataik változásáról itt írtunk.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×