eur:
390.99
usd:
366.85
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Bús Balázs, Óbuda-Békásmegyer polgármestere beszédet mond az épület energetikai korszerűsítését és a felújítás keretében kiépített napelemeket bemutató sajtótájékoztatón a fővárosi Szent Margit Kórház tetején 2017. július 5-én. A 129,26 millió forintból megvalósult beruházás eredményeként a jövőben megújuló energiaforrásból fedezhetik az egészségügyi intézmény energiaszükségletének jelentős részét.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

A Margit Kórháznak adja tiszteletdíját a Óbuda egykori fideszes polgármestere

Bús Balázs eddig is jótékony célra ajánlotta fel jövedelmét, mostantól a kerület kórházában dolgozóknak szánja.

Bús Balázs 2019-ig vezette a III. kerületet, azóta önkormányzati képviselőként dolgozik. Facebook-bejegyzésében ír arról, hogy mostantól a Margit Kórház járványhelyzetben helyt álló dolgozóinak juttatja el teljes képviselői díját.

„Az önkormányzattól kapott havi tiszteletdíjamat – írja a fideszes képviselő – eddig olyan civil szervezeteknek ajánlottam fel, akik munkájukkal nap mint nap valós segítséget nyújtanak az emberek számára. (...) A járványhelyzet kitörése óta követem, hogy a Margit Kórház munkatársai milyen erő feletti odaadással, legjobb tudásuk szerint harcolnak az első vonalban, mentik az emberek életét. Elképzelni sem tudok ebben a helyzetben most más szervezetet vagy csoportot, akik jobban megérdemelnék az anyagi támogatást, ezért képviselőként kapott tiszteletdíjamat maradéktalanul a kórház dolgozóinak juttatom el, ezzel is köszönetet mondva mindazért, amit értünk, óbudai polgárokért is tesznek.”

Óbuda polgármestereként, illetve az országgyűlés tagjaként korábban, jelenleg pedig önkormányzati képviselőként kiemelt...

Közzétette: Bús Balázs2021. március 20., szombat

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×