eur:
392.25
usd:
366.78
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Fidesz: a munkahelyvédelmi terv nem lehetőség, hanem kötelesség

A munkahelyvédelmi akcióterv nem lehetőség, hanem kötelesség - így reagált Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője Gúr Nándor vasárnapi sajtótájékoztatójára, amelyen a szocialista politikus azt mondta: pártja szerint a kabinetnek inkább a valóságot kellene bemutatnia a munkahelyvédelmi terv kapcsán.

A kormánypárt szóvivője az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: ahhoz, hogy ne maradjon sérülékeny Magyarország gazdasága, a jelenlegi 4 millió helyett 5-5,5 millió magyar munkavállalóra és adófizetőre van szükség a következő egy-két évben. Ráadásul a különböző felmérések is azt mutatják, hogy ma az embereket leginkább a munkahelyek megőrzése, illetve újak létrehozása érdekli - tette hozzá.

"Egy ilyen helyzetben munkahelyvédelmi akciótervet létrehozni nem lehetőség, hanem kötelesség", és aki nem ismeri fel ennek fontosságát, az nincs tisztában az európai válság természetével, a magyar gazdaság és az emberek helyzetével - hangsúlyozta Selmeczi Gabriella, hozzáfűzve, hogy az Orbán Viktor miniszterelnök által meghirdetett munkahelyvédelmi akcióterv alapos, átgondolt, és a szakértők, valamint az érintettek szerint is meghozhatja a várt sikert.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×