Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Hagyó Miklós felfüggesztette párttagságát és lemondott kerületi elnöki posztjáról

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Hagyó Miklós szocialista országgyűlési képviselő felfüggesztette párttagságát és lemondott XII. kerületi pártelnöki posztjáról - mondta az MSZP szóvivője egy budapesti sajtótájékoztatón.

Nyakó István újságírói kérdésre annyit mondott, hogy Hagyó Miklós vasárnap jelentette be döntését, mert nem kívánja nehezíteni a szocialista párt választási kampányát.

"Mi hiszünk Hagyó Miklós igazában" - jegyezte meg a szocialisták szóvivője.

A szombati Magyar Nemzetben Balogh Zsolt, a BKV Zrt. volt megbízott vezérigazgatóján azt nyilatkozta, hogy az ő közvetítésével mintegy hetvenmillió forint jutott Hagyó Miklós, egykori BKV-ért is felelős főpolgármester-helyetteshez. Ugyanakkor Hagyó Miklós szerint minden, a Magyar Nemzetben megjelent, rá vonatkozó "rágalmazó kijelentés" valótlan; és bármely, a tevékenységét vizsgáló fórum elé tiszta lelkiismerettel áll.

Ugyanakkor Hagyó Miklós szombaton azt hangsúlyozta, hogy minden, a Magyar Nemzetben megjelent, rá vonatkozó "rágalmazó kijelentés" valótlan; és bármely, a tevékenységét vizsgáló fórum elé tiszta lelkiismerettel áll.

Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője vasárnapi sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy a Fidesz felszólítja az MSZP elnökségének tagjait: adják vissza mandátumukat a párt kongresszusának, és a párt nézzen szembe a korrupciós vádakkal, ugyanis kizárt, hogy az MSZP elnöksége ne tudott volna Hagyó Miklós "korrupciós ügyeiről". Ezzel összefüggésben Nyakó István annyit mondott: Navracsics Tibor nem illetékes az MSZP elnökségének visszahívása ügyében.