eur:
387.97
usd:
360.22
bux:
69201.95
2024. május 12. vasárnap Pongrác
Kurvás szerelmi háromszög Gryllus Dorkával

Kurvás szerelmi háromszög Gryllus Dorkával

A genti filmfesztiválon a jövő héten mutatják be Szász János új filmjét, amely egy valós történetet dolgoz föl. Az előzetes sokat elárul.

Hegedűs D. Géza húsz kilót hízott azért, hogy eljátszhassa Szász János A hentes, a kurva és a félszemű című filmjében a gazdag és mohó Kudelkát, Nagy Zsoltot brutálisan elmaszkírozták a szerep kedvéért, Gryllus Dorka pedig a Félvilág után ismét a testével akarja bűnbe ejteni a kiszemeltjét - írja a filmről az Index Cinematrix blogja.

A genti filmfesztiválon a jövő héten lesz a film premierje, előzetese azonban már látható az interneten. 

A film a húszas évek hírhedt bűncselekményének történetét dolgozza fel: Léderer Gusztáv egykori csendőrtiszt prostitúcióra kényszerítette feleségét, Schwartz Micit (Gryllus Dorka), egészen pontosan hagyta, hogy pénzért lefeküdjön a tehetős hentessel, Kodelka Ferenccel. Aztán amikor a pénz már nem volt elég, úgy döntöttek, hogy elteszik láb alól Kodelkát.

A film három ember lecsúszását meséli el, végigköveti belesodródásukat a bűnbe, belenyugvásukat végzetükbe. Szabálytalan, vad, zabolátlan szerelmi háromszög. Nyersen, szókimondóan, leplezetlenül elmesélt történet, ahol a hús és az érzékiség, a gyilkosság, a bűn egymás mellett járnak szorosan.

Címlapról ajánljuk
Vihart kavar az atléták pénzdíjazása az olimpián, de nagy változást indíthat el

Vihart kavar az atléták pénzdíjazása az olimpián, de nagy változást indíthat el

Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke nyíltan bírálta a Nemzetközi Atlétikai Szövetséget, amiért pénzdíjat ajánlott fel a sportág párizsi olimpiai bajnokainak. Szabados Gábor sportközgazdász az InfoRádióban azt mondta, az 50 ezer dolláros jutalmazással az lehetett az egyik cél, hogy az olimpia ne értéktelenedjen el a vb-hez és a Gyémánt Liga-sorozathoz képest.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.13. hétfő, 18:00
Csicsmann László
Közel-Kelet szakértő, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Zajlik a Harkiv elleni orosz offenzíva, Belgorodot támadják az ukránok – Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Zajlik a Harkiv elleni orosz offenzíva, Belgorodot támadják az ukránok – Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Pénteken indított támadást Oroszország az északkelet-ukrajnai Harkiv megyében. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szombat esti videóüzenetében hét határ menti települést nevezett meg, ahol harcok zajlanak. Ukrajna az utóbbi időben szinte minden éjjel dróntámadást indít egy-egy orosz olajfinomító ellen: legutóbb a Lukoil egyik finomítójában csapott fel a tűz a Volgográdi területen. Ukrajna intenzíven támadta a határhoz közeli Belgorod városát, ahol egy tízszintes lakóház egy komplett lépcsőháza összeomlott.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×