eur:
389.29
usd:
361.95
bux:
68882.55
2024. május 7. kedd Gizella
Nyitókép: BKK

Rövidített útvonalon közlekedik a H5-ös HÉV a hétvégén

Karbantartás lesz, még az autóbusz végállomások is elkerülnek a helyükről.

Karbantartás miatt hétvégén a H5-ös HÉV csak Békásmegyer és Szentendre között közlekedik, a Batthyány tér és Békásmegyer között a H5-ös pótlóbusszal lehet majd utazni – közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

Azt írták, a 39-es autóbusz Batthyány téri végállomását áthelyezik a Vásárcsarnok elé, a 990-es autóbusz megállóhelyére.

A 160-as autóbusz Békásmegyer H végállomási felszállóhelye ideiglenesen megszűnik, az autóbuszokra a járat leszállóhelyén lehet felszállni.

A 243-as autóbusz módosított menetrend szerint közlekedik, és Békásmegyer H végállomási felszállóhelyét áthelyezik a 160-as autóbusz felszállóhelyére.

A részletek itt olvashatók.

Címlapról ajánljuk
Salát Gergely: Hszi Csin-ping látogatása Magyarország Kína melletti markáns kiállását is jutalmazza

Aréna
Salát Gergely: Hszi Csin-ping látogatása Magyarország Kína melletti markáns kiállását is jutalmazza

A kínaiak a fő világpolitikai stratégiája most a saját mozgástér bővítése, és a jövőben a többpólusú világrend kialakítása – mondta Salát Gergely, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a kínai elnök látogatásának jelentőségéről, a pekingi diplomácia módszereiről, a küldöttség összetételéről és az orosz–kínai viszonyról is.

Horváth Péter a matematikaérettségiről: nagyon korrekt volt a feladatsor

A korábbi évekhez képest könnyebbnek mondható az idei matematikaérettségi – vélekedett az InfoRádióban Horváth Péter matematikatanár, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke. Saját tanítványain is azt látta, hogy a felkészült diákokat nem érhette komolyabb meglepetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×