eur:
393.47
usd:
368.3
bux:
66071.78
2024. április 24. szerda György
London, 2016. június 14.David Beckham, az angol labdarúgó-válogatott egykori csapatkapitánya érkezik a londoni füvespályás tenisztornára 2016. június 14-én. A bajnokságot idén június 13. és 19. között rendezik az angol fővárosban. (MTI/EPA/Hannah McKay)
Nyitókép: MTI/EPA/Hannah McKay

Az MU legendás 7-esei és a görögök is a sorozat ellen

David Beckham és Eric Cantona is a hétfőn életre hívott Európai Szuperliga (ESL) ellen emelt szót, korábbi angol klubjuk a sorozat alapítói között van.

"A játék, amit szeretünk, veszélyben van" - írta Instagram-oldalán a 115-szörös angol válogatott Beckham, aki a már biztos ESL-résztvevő 12 klub közül háromban is futballozott: a Manchester United mellett a Real Madridban és az AC Milanban. A korábbi klasszis középpályás hangsúlyozta: játékosként és tulajdonosként is tisztában van vele, hogy a szurkolók a legfontosabbak, a sportágnak pedig versengésre van szüksége.

Az MU korábbi 7-ese, a francia Eric Cantona is hasonlóképpen vélekedett, szerinte az alapító kluboktól szégyenteljes, hogy a drukkerek megkérdezése nélkül hozták létre a ligát.

A húszcsapatosra tervezett Szuperligát hat angol - Manchester United, Arsenal, Liverpool, Tottenham Hotspur, Chelsea, Manchester City -, három olasz - Juventus, AC Milan, Internazionale -, valamint három spanyol - Real Madrid, FC Barcelona, Atlético Madrid - sztárklub hozta létre.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×