eur:
393.76
usd:
365.11
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Police.hu

Régi trükkel próbálják távol tartani a nézőket a Hungaroringtől

A zárt kapus Magyar Nagydíj előtt lezárják a pálya körüli utak többségét is.

A hétvégén rendezik a Forma–1-es Magyar Nagydíjat, de a koronavírus-veszély miatt nézők nem mehetnek be a Hungaroringre. Ugyanakkor félő, hogy a pálya kerítésén kívül nagyobb tömeg verődik össze – erről beszélt Gyulay Zsolt, a Hungaroring Zrt. elnök-vezérigazgatója is az InfoRádióban –, ezért a hatóságok már azt is meg akarják akadályozni, hogy engedély nélkül a versenypályához vezerő utakra hajtson.

A rendőrség ezért közölte, hogy a Forma–1-es Magyar Nagydíj megrendezése miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani Mogyoród térségében.

Útlezárásra lesz július 17-én 7 órától július 19-én 19 óráig:

  • az M3 autópálya Hungaroring kihajtójánál lévő körforgalom ring felé tartó ágánál,
  • Mogyoródon, a Kerek-tó elágazásnál a versenypálya főbejárata felé vezető úton,
  • a Hungaroring versenypálya előtt vezető út végénél a 8-as számú kapu fölötti útszakaszon, illetve
  • a 7-es számú kapu előtt lévő úton csak Csömör irányába lehet majd tovább hajtani. A ring területére történő behajtás Csömör irányából sem lehetséges.

A lezárások a személy- és a gépjárműforgalmat is érintik. A korlátozásokkal érintett területeken rendőri irányítás mellett halad majd a forgalom. Behajtás csak engedély felmutatását követően lehetséges. A korlátozások más útvonalat nem érintenek.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×