eur:
393.33
usd:
367.64
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla
Nyitókép: Instagram/Shane Tusup

Shane Tusup: kénytelen voltam talpra állni

Budapesten járt és egy influencerfesztiválon tartott négy órás előadást Hosszú Katinka korábbi edző-férje, aki nagy kitárulkozásba kezdett.

Nemrég Budapestre érkezett egy influencerfesztivál szervezőinek meghívására Shane Tusup úszóedző, a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka korábbi edző-férje, és négy órás előadást tartott, amelyen a Story magazinra hivatkozó Blikk szerint elmondta, bukásként tekint házassága lezárulására.

"Elbuktam, és ez egy olyan bukás volt, amelyből nincs visszaút"

– idézték Shane Tusup szavait a helyszínen lévő tudósítók. "Ennek folytán az elmúlt év életem egyik legnehezebb időszaka volt. Az élet olykor szívás, ami bármikor bekövetkezhet. Ilyenkor nincs más választásod, mint előre tekinteni, majd próbálkozni, hogy megtaláld a kivezető utat" – tette hozzá.

Számára a golfos epizódnak nem maga a sport volt a célja, hanem hogy "csináljon valamit". A válás után "mindent elvesztett", de "kénytelen volt talpra állni".

Az új cél számára meg is lehet, hiszen az olasz Ilaria Cusinato úszóedzője lett a közelmúltban, rajta keresztül vehet elégtételt akár Hosszú Katinkán is, hiszen tanítványa éppen 200 vegyesen végzett kevéssel a magyar sztár mögött a tavalyi Európa-bajnokságon. Egy magyar fiatalnak, Bujdosó Zsombornak is az edzője lett. Magánélete is rendeződni látszik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Portfólióépítés mesterfokon - interaktív, online előadás

Portfólióépítés mesterfokon - interaktív, online előadás

Azok számára, akiknek fontos a pénzügyi stabilitás és hosszú távú megtakarítás, a portfólióépítés egy olyan művészet, amelyet érdemes mesterfokon elsajátítani. A jó portfólió nem csupán egyetlen eszközosztályra korlátozódik, hanem többféle instrumentumot kombinál, hogy maximalizálja a hozamot és minimalizálja a kockázatot. Soron következő online előadásunkon áttekintjük, hogy mire érdemes figyelni a portfólióépítés során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×