eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Új sorozatot hozna létre a Ferrari-elnök

Új sorozatot hozna létre a Ferrari-elnök

Sergio Marchionne, a Forma-1-es Ferrari-istálló vezetője finoman szólva sem elégedett az új iránnyal.

Azt nyilatkozta, ha nem változnak meg gyökeresen az állapotok, akár többen is távozhatnak egyszerre a legendás versenysorozatból. Szerinte nagy hiba lenne ezeket, azaz a 2020-as kiszállásról szóló a fenyegetéseket bárkinek is elviccelnie, mert komolyan gondolja az aggodalmait - írta a 24.hu.

A legjobban az zavar, hogy ott van döntéshozók között egy rendkívül tapasztalt ember, Ross Brawn, és mégis ellene megy a Forma-1 DNS-ének. Mi nem kérünk abból, ha le akarják tekerni az autókat és az erőforrásokat – mondta Marchionne, aki szerint meg fognak egyezni a megfelelő egyensúlyról, de ha ez mégsem történik meg, akkor a Ferrari biztosan lelép.

"Ha nem sikerül megtalálni a középutat, elhagyjuk a Forma-1-et. Ha azt hiszik, hogy csak blöffölünk, óriásit tévednek".

Az érezhetően elégedetlen sportvezető szerint a csapatok nagy részének 2020 végéig van szerződése a sorozattal, de a Ferrari van akkora név, hogy ha úgy alakul, kövessék a többiek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×