eur:
392.51
usd:
367.59
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Capello kitiltja a sztárfeleségeket

Nem nyaralás lesz - üzente Fabio Capello, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a játékosok feleségeinek és barátnőinek a jövő évi dél-afrikai világbajnokságra utalva. Az olasz szakvezető nem akarja, hogy megismétlődjön a 2006-os eset, amikor a családtagok jelenléte elvonta a labdarúgók figyelmét.

Az angol válogatott már biztosította helyét a 2010-es dél-afrikai világbajnokságon, Fabio Capello szövetségi kapitány pedig azonnal lefektette a szabályokat. Az olasz tréner világossá tette a futballisták feleségei és barátnői számára, hogy csak meghatározott időben találkozhatnak kedvesükkel.

"Remélem, hogy hosszú ideig leszünk versenyben a vb-n. A játékosok hetente egy napot lehetnek a családjukkal, a barátnőkkel, minden meccs után. Ez elég lesz" - mondta a 63 éves szakvezető.

Capello hangsúlyozta: amelyik barátnő vagy feleség nem éri be ennyivel, az jobban teszi, ha otthon marad. "Játszani megyünk, nem nyaralni" - tette hozzá.

A 2006-os világbajnokság során az angol sztárok kedvesei - köztük Victoria Beckham, Cheryl Cole és Alex Curran - végig Németországban tartózkodtak, és szórakoztak, miközben a futballistáknak a játékra kellett volna összpontosítani.

A játékosok szinte napi kapcsolatban voltak a feleségekkel és barátnőkkel, de utólag többen is elismerték, ez rossz hatással volt a válogatott teljesítményére.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×