eur:
393.39
usd:
367.88
bux:
67247.96
2024. április 26. péntek Ervin

Leukémiás gyermekekről forgat dokumentumfilmet Penélope Cruz

Leukémiás gyermekekről forgat dokumentumfilmet Penélope Cruz, aki emlőrákos nőt alakít legújabb, Ma Ma című játékfilmjében.

"Az a célom, hogy felhívjam a figyelmet erre a betegségre" - mondta a 41 éves színésznő madridi sajtótájékoztatóján.

A dokumentumfilm - az első, amelyet Penélope Cruz rendez - több, leukémiában szenvedő gyermek, szüleik és orvosaik történetét meséli el.

"Rövidesen találkozom a gyerekekkel. Néhányan legyőzték a betegséget, mások dolgoznak rajta. Én csak megfigyelő leszek, ők mesélik el a világnak, mi történik velük" - mondta a színésznő.

"Természetesen nehéz lesz, mert sok olyan gyermekkel szeretnék foglalkozni, aki ezzel a betegséggel harcol. Olyan gyerekekkel, akik megosztják velem a borzalmat, és akik életben maradtak" - mondta a színésznő, akinek Javier Bardem színésztől két gyermeke van.

Penélope Cruz reményét fejezte ki, hogy a dokumentumfilm révén több figyelmet kapnak a leukémiával foglalkozó kutatások.

"Mindaz, amivel segíteni lehet a gyermekeken, legyen az bármilyen apróság is, boldoggá tesz engem" - tette hozzá a színésznő.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×