eur:
388.87
usd:
360.46
bux:
68076.06
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Kulturális programajánló a hétvégére

Több mint 300 zenei produkció, táncelőadás, színház, performance és gyerekprogram várja a Fringe Fesztivál látogatóit a hétvégén a Millenárison és a környékén, és a vasárnap esti zárásig a tavaszi fesztivál is sok programot kínál még.

Pénteken áll színpadra zongoraestjével Érdi Tamás, az Olasz Kultúrintézetben. Az este folyamán csábító programnak ígérkezik a Budapesti Fesztiválzenekar hangversenye a Zeneakadémián.

Szombaton a 30 éves Budapesti Tomkins Énekegyüttes lép fel a Mátyás-templomban, a Tavaszi Fesztivál záró koncertje pedig vasárnap este lesz a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben, ahol a Göteborgi Szimfonikus Zenekar Bartók, Eötvös Péter, Wagner és Sztravinszkij műveit játssza, a dirigens Eötvös Péter lesz.

Jazzben is erős az előttünk álló hétvége, péntek este a Lush Life Quintet ad koncertet a Nyitott Műhelyben, fél nyolctól. Pénteken az A38 hajón lép fel a Barabás Lőrinc Eklektric, szombaton pedig a Babos Project Special ad koncertet a Columbus-hajón.

Péntek este a Bárka Színházban a Képzett társítások című rendezvénysorozat keretében Alföldi Róbert vendége lesz Grendel Lajos író és Bacsó Péter filmrendező.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×