eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Tűzoltók dolgoznak egy gázszivárgás okozta robbanás következtében megsemmisült épület romjainál az észak-kínai Hopej tartományban lévő Jencsiao városban 2024. március 13-án. A balesetben egy ember meghalt, 22-en pedig megsérültek.
Nyitókép: MTI/AP

Pusztító gázrobbanás döntött romba egy kínai éttermet – videó

Gázszivárgás okozta robbanás történt az észak-kínai Hopej tartomány egyik helyi éttermében, a balesetben egy ember meghalt, 22-en pedig megsérültek - közölte a CCTV kínai állami televízió szerdán.

Az állami műsorszolgáltató közlése szerint a robbanás reggel nyolc óra körül történt a kínai fővárostól, Pekingtől mintegy 80 kilométerre fekvő Szanho megyében.

A Weibo kínai közösségi felületen közzétett videókon az látszik, hogy a helyszínen nagy lángokban égett az épületek megsemmisült homlokzata, körülötte pedig szétroncsolt autók és üvegszilánkok voltak mindenfelé az utcán.

A helyi katasztrófavédelmi hatóságok közleményben tudatták, hogy a Jencsiao városában található egyik étteremben történt a gázszivárgás, ez okozta a balesetet. A tüzet sikerült eloltani, jelenleg is folynak a mentési munkálatok.

Címlapról ajánljuk
A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

Az Európai Unióban a foglalkoztatottak 22,5 százaléka, míg Magyarországon 10,6 százalék dolgozott otthonról 2022-ben – derült ki az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzéséből. A tanulmány szerzője, Erdélyi Dóra az InfoRádióban elmondta: minél fejlettebb egy ország, annál inkább jellemzőbb a home office gyakorlata.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
A lengyelek a németeket hergelik, Oroszország Ukrajna gázinfrastruktúráját támadja

A lengyelek a németeket hergelik, Oroszország Ukrajna gázinfrastruktúráját támadja

Lengyelország azt reméli, hogy az elmúlt napokban bejelentett nyugati támogatások hatására Németország is jelentős katonai támogatást küld majd Ukrajnába. Eközben az ukrán kormány azt jelentette, hogy az oroszok által támadás érte a Nyugatot kiszolgáló gázinfrastruktúrát, az orosz jelentések szerint pedig négy ukrán frontszakaszon is sikerült áttörniük A legfrissebb vasárnapi orosz-ukrán háborús híreink vasárnap.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 17:33
×
×
×
×