eur:
392.67
usd:
366.14
bux:
66803.26
2024. április 26. péntek Ervin
Obama végre megtanult szörfözni - videó

Obama végre megtanult szörfözni - videó

Az elnöki kötöttségektől megszabadulva vakációra indult Barack Obama, és a nyaralása közben elfogadta a milliárdos Richard Branson kihívását: megtanult kiteszörfözni.

Barack Obama, immár nyugdíjas amerikai elnökként, elment nyaralni a Brit-Virgin-szigetekre a milliárdos üzletember, Richard Branson vendégeként. A házigazda azonnal ki is hívta egy versenyre Obamát, akiről tudta, elnöki megbízatása előtt szívesen szörfözött, de aztán biztonsági okokból semmiféle veszélyes sportot nem engedélyeztek neki. Most viszont Branson azt ajánlotta, hogy Obama tanuljon meg kiteszörfözni, míg ő a hidrofoilt próbálja ki, és a végén az nyer, aki tovább tud a deszkán maradni.

Branson beszámolója szerint többnapi gyakorlás után mérték össze tudásukat, és amíg ő örült, hogy 50 métert tudott a víz felett lebegve megtenni, addig az exelnök több mint 100 méteren át maradt a deszkán.

Címlapról ajánljuk
Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Az elmúlt száz év legnagyobb gyümölcskáráról számolnak be a cseh gyümölcstermesztők. A károkat az elmúlt napok fagyos időjárása okozta. A cseh agrárminisztérium pénzügyi támogatást ígér a gyümölcstermesztőknek. Néhányan elvesztették a teljes termésüket. A gyümölcstermesztők szövetsége szerint a kár már meghaladja a 40 millió eurót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×