eur:
392.67
usd:
366.14
bux:
66803.26
2024. április 26. péntek Ervin

Elkészült a Telekom székház

Az ország legnagyobb irodaházát két és fél év alatt építette fel a Market, a Telekom dolgozói hamarosan kezdhetik a beköltözést.

Átvehette az elkészült Telekom székházat a fejlesztő Wing Zrt. a kivitelező Market Zrt-től – értesült a Magyar Építők. Szerkesztőségünk információi szerint a Market munkatársai az eredeti határidő szerint fejezték be a munkát, a használatba vételi engedély jogerőre emelkedett, így a bérlő, azaz a Magyar Telekom Nyrt. számára megkezdődhet a bútorozási és beköltözési folyamat.

A csúszás nélkül végigvitt projektet komoly munka árán, nagy hajrával fejezte be a Market, hiszen őket sem kerülték el az építőipart érintő jelenlegi problémák, mint a gyártói kapacitáshiány és a munkaerőhiány. Az egész szakma érdeme, hogy mindennek dacára, kiváló szervezéssel időben elkészültek.

Az ország legnagyobb irodaházának számító 104 ezer négyzetméteres épület alapkövét hivatalosan 2016 novemberében helyezték el, egy évre rá pedig már készen állt a szerkezet is.

Négyezerötszázan dolgoznak majd a gigantikus épületben.

Címlapról ajánljuk
Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Az elmúlt száz év legnagyobb gyümölcskáráról számolnak be a cseh gyümölcstermesztők. A károkat az elmúlt napok fagyos időjárása okozta. A cseh agrárminisztérium pénzügyi támogatást ígér a gyümölcstermesztőknek. Néhányan elvesztették a teljes termésüket. A gyümölcstermesztők szövetsége szerint a kár már meghaladja a 40 millió eurót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×